Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce pot face daca nu primesc mesajele ro alert?

Bună ziua!!! As dori să știu ce pot face daca nu primesc mesajele ro alert?
Cum pot remedia treaba asta.
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Din ce am inteles eu, Samsung i-a spus că operatorul face setările.. nu stiu operatorul ce i-a spus.. Pot să presupun.. Eu, dacă n-aș primi sms-uri, dar, aș vrea să primesc n-aș renunța asa usor.. Si, dacă nu s-ar putea sub nicio formă, deși ma indoiesc, aș cauta să instalez o aplicație gen DSU..

Cei de la Samsung m-au direcționat spre un operator al telefoniei mobile spunând că acesta mă poate ajuta cu setările necesare.
Cei de la Orange mă pun să vorbesc la Samsung ( desi le-am zis că vorbisem) pentru software.
Si uita asa jucam ping pong

CSC-ul merge pus cu root insa pierde garantia.Sigur,mai trebuie sa stie si sa rooteze telefonul. Acum doar pentru o alerta nu stiu daca merită.

Nu, trebuie pus CSC. Dar la un service! Am avut S8 și mi-am pus singur soft pe el, dar nu recomand ca acest lucru să fie făcut de acasă, decât pentru cei pasionați!

Am ramas in urma...atunci poate pui pașii cum sa faca lucrul acesta si colega nostra ca sa nu mai astepte dupa Orange sau Samsung.

La Samsung este cel mai simplu sa pui soft pe telefon, cu Odin. La Huawei trebuie root si alți pași, mult mai complicat.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!