anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face daca nu primesc mesajele ro alert?

Bună ziua!!! As dori să știu ce pot face daca nu primesc mesajele ro alert?
Cum pot remedia treaba asta.
Multumesc
40 Răspunsuri 40

Jay
Campion certificat
Cred ca se dau mesaje RO-ALERT, in functie de zona din care esti. Daca sunt probleme in zona respectiva ar trebui sa primesti... Majoritatea telefoanelor sunt compatibile cu sistemul RO-ALERT.. Ai mai jos, în pozele atașate, variantele din cauza cărora e posibili să nu primești mesaje, daca au fost alerte in zona ta si doar tu nu ai primit, dar nici n-a fost telefonul inchis, probabil, setarile suplimentare, dacă este nevoie de ele, trebuie sa le faca operatorul de telefonie sau producătorul dispozitivului.. Poti verifica in link dacă telefonul tau este compatibil.. https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/cell-broadcast/ Sau, direct pe site-ul RO-ALERT https://ro-alert.ro/configurare/configurare-terminale-orange/

Neaplicabil
Sa te bucuri din toată inima. Prima operație cand am schimbat telefonul asta a fost, dezactivarea acestui serviciu fără nici un rost concret.

Vio73
#StarMember
Mesajele acestea sunt trimise numai în anumite zone, în care există anumite pericole. Dacă primești altfel de mesaje, ar trebui să primești și mesaje Ro Alert.

RafaHelper
#StarMember
Buna @Mihaela, Ne poti spune ce model de telefon folosesti pentru a verifica daca este compatibil?

Samsung s8

RafaHelper
#StarMember
@Mihaela, este o varianta dual-sim sau nu?

Nu este dual sim

RafaHelper
#StarMember
In regula, am verificat si telefonul este compatibil cu serviciul ro-alert. Pentru a primi notificari trebuie doar sa ai actualizat telefonul la ultima varianta de software. Va trebui sa verifici cand se vor trimite noi notificari daca tu primesti sau nu. Daca nu primesti ia legatura cu Samsung Romania, 080087267864 - Apel gratuit

Păi eu am tot actualizat software-ul și tot nu am primit când alții pe langa mine primeau. Mentionez că telefonul nu este achiziționat din România. Are vreo relevanță?

RafaHelper
#StarMember
Da, este posibil sa ai setarile facute pentru o alta tara, de accea e bine sa verifici cu cei de la Samsung. Te asteptam aici sa ne spui daca ai rezolvat sau nu.

Jay
Campion certificat
In a doua poza pe care am postat-o, la primul raspuns, asta si scrie.. ca telefoanele cumparate din alta tara necesita setari suplimentare pentru a putea fi conectate la sistemul RO-ALERT.. deci are relevanta..

Ok . Am înțeles. Dar cum procedez? Cu cine trebuie să iau legatura. Vă rog frumos indrumati-mă că nu mă pricep. Multumesc

Jay
Campion certificat
@Axinte Mihaela, te rog sa citesti toate raspunsurile pe care le-ai primit la intrebare, ca sa intelegi mai bine.. De exemplu, cateva randuri mai sus de comentariul tau, ca nu intelegi cu cine sa iei legatura, este raspunsul lui @rafa.bloger, "Daca nu primesti ia legatura cu Samsung Romania, 080087267864 - Apel gratuit" Deci, in primul rand vorbeste la Samsung, pentru ca, la momentul productiei unui telefon, Samsung face anumite setari si, vorbind cu ei, te poti lamuri ce ai de facut.. Apoi, probabil va trebui sa vorbesti si la Orange pentru adaugarea unui canal RO-ALERT, dar, intai trebuie lamurit cu Samsung..

Ascary
Campion certificat
Daca telefonul nu este achizitionat din Romania nu are nici setarile pentru Ro-alert.