Întrebare cu răspuns(uri)

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui credit la Orange?

Hello.
As vrea sa stiu concret de la cineva care detine un card de la orange. Adica as vrea ca cineva care a aplicat pentru un credit la orange ifn sa ne spuna mai exact care au fost conditiile de eligibilitate, Desigur, eu le-am citit pe site, dar stim foarte bine ca in fata faptului implinit este nevoie de mai mult.
Deci, concret. Daca trebuie sa nu fi avut intarzieri cu plata abonamentului sau sa nu fii raportat la biroul de credite..daca..nu stiu..cineva care a aplicat poate sa spuna cel mai bine.
Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (13)

87%

13 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

87% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Să fi abonat la Orange și să ai un venit lunar de minim 400 lei, probabil trebuie să îți dai acordul să te interogheze la ANAF ca să vadă veniturile și vârsta maximă este de 80 de ani. De asemenea nu trebuie să fi raportat la biroul de credit, acesta fiind și rolul acestuia.

Cred ca @inițiatorul voia să știe dacă mai sunt si alte condiții nementionate pe site.. Probabil a avut probleme in trecut si vrea sa stie, dacă pot fi acele probleme vechi, piedici in obținerea unui credit.. Intr-adevar, pe site sunt puține informatii..
Probabil depinde de cat de grave sunt problemele pe care le-ai avut..
@daianachi, numai aplicând poți afla dacă te încadrezi sau nu, e greu să găsești pe cineva care să fi luat credit si sa fi avut aceleași probleme despre care întrebi..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

daianachi nu prea cred ca o sa gasesti pe cineva aici pe comunitate dintre membrii vechi care sa detina un card de credit de la Orange. Conditiile de obtinere a creditului sunt putine dar ferme si au fost afisate pe mai multe topicuri, insa n-o sa gasesti pe cineva care sa aiba un card de credit din simplu fapt ca nu este avantajos deloc. Nu este greu sa faci un credit,mai greu este sa il returnezi si la dobanda care este nu merită. Mai bine te imprumuti de la cineva,din familie sau prieteni. Sa ajungi sa iei un credit cu dobanda mare ar trebui sa fie ultima solutie iar banii sa fie folositi pentru ceva folositor si urgent, gen probleme de sanatate insa nu pentru achizitionarea de gadgeturi, telefoane, televizoare etc. Zau,nu merită...parerea mea.

Sunt dobanzi aproape duble comparativ cu dobanzile practicate de unele bancile comerciale de la noi, in cazul unui credit de nevoi personale, daca alegi sa incasezi salariul la banca respectiva.

Uite o simulare de credut de nevoi personale de 20000 lei pe 5 ani https://www.conso.ro/compara/credite-consum

Oricum,variantele sunt atat de multe astfel ca cu greu Orange credit va atrage clienti...poate doar daca nu ar fi conditionat imprumutul de acel venit garantat verificabil la ANAF.Cred ca din aceasta cauza multi sunt curiosi dar cand afla ca si la Orange trebuie aceasta "adeverinta" se lasa pagubasi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!