anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui credit la Orange?

daianachi
Începător
Hello.
As vrea sa stiu concret de la cineva care detine un card de la orange. Adica as vrea ca cineva care a aplicat pentru un credit la orange ifn sa ne spuna mai exact care au fost conditiile de eligibilitate, Desigur, eu le-am citit pe site, dar stim foarte bine ca in fata faptului implinit este nevoie de mai mult.
Deci, concret. Daca trebuie sa nu fi avut intarzieri cu plata abonamentului sau sa nu fii raportat la biroul de credite..daca..nu stiu..cineva care a aplicat poate sa spuna cel mai bine.
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Să fi abonat la Orange și să ai un venit lunar de minim 400 lei, probabil trebuie să îți dai acordul să te interogheze la ANAF ca să vadă veniturile și vârsta maximă este de 80 de ani. De asemenea nu trebuie să fi raportat la biroul de credit, acesta fiind și rolul acestuia.

FaraUnID
Campion certificat
https://www.orange.ro/help/ce-condiii-trebuie-s-ndeplinesc-pentru-a-aplica-10528 Mau sunt vreo 3 topicuri legate de aceasta tema.

Jay
Campion certificat
Cred ca @inițiatorul voia să știe dacă mai sunt si alte condiții nementionate pe site.. Probabil a avut probleme in trecut si vrea sa stie, dacă pot fi acele probleme vechi, piedici in obținerea unui credit.. Intr-adevar, pe site sunt puține informatii.. Probabil depinde de cat de grave sunt problemele pe care le-ai avut.. @daianachi, numai aplicând poți afla dacă te încadrezi sau nu, e greu să găsești pe cineva care să fi luat credit si sa fi avut aceleași probleme despre care întrebi..

Ascary
Campion certificat
daianachi nu prea cred ca o sa gasesti pe cineva aici pe comunitate dintre membrii vechi care sa detina un card de credit de la Orange. Conditiile de obtinere a creditului sunt putine dar ferme si au fost afisate pe mai multe topicuri, insa n-o sa gasesti pe cineva care sa aiba un card de credit din simplu fapt ca nu este avantajos deloc. Nu este greu sa faci un credit,mai greu este sa il returnezi si la dobanda care este nu merită. Mai bine te imprumuti de la cineva,din familie sau prieteni. Sa ajungi sa iei un credit cu dobanda mare ar trebui sa fie ultima solutie iar banii sa fie folositi pentru ceva folositor si urgent, gen probleme de sanatate insa nu pentru achizitionarea de gadgeturi, telefoane, televizoare etc. Zau,nu merită...parerea mea.

Vio73
#StarMember
Cred că sunt condiții de bun simț, care le cam au majoritatea băncilor!

DanielaH
Moderator

Condițiile de eligibilitate pentru a aplica sunt urmatoarele (actualizate): clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 20 ani, venit net lunar de minimum 1.000 lei și cu vechime minimă de 3 luni raportată la ANAF, la actualul loc de muncă.(https://www.orange.ro/help/ce-condiii-trebuie-s-ndeplines...).

 

Găsești aici mai multe informații:

https://comunitate.orange.ro/questions/2239020-conditii-credit-orange

https://comunitate.orange.ro/questions/2159026-beneficia-creditul-my-reserve-biroul-credit

https://comunitate.orange.ro/questions/2064874-creditul-my-reserve-conditionat-cont-orange-money

https://comunitate.orange.ro/questions/2251244-varsta-maxima-beneficia-credit-maxim-10000-lei

https://comunitate.orange.ro/questions/2030932-acte-necesare-credit-orange-money

Razvan
#StarMember
Sunt dobânzi asemănătoare cu creditele de nevoi personale, doar suma este mai mică.

FaraUnID
Campion certificat

Sunt dobanzi aproape duble comparativ cu dobanzile practicate de unele bancile comerciale de la noi, in cazul unui credit de nevoi personale, daca alegi sa incasezi salariul la banca respectiva.

Uite o simulare de credut de nevoi personale de 20000 lei pe 5 ani https://www.conso.ro/compara/credite-consum

Ascary
Campion certificat
Oricum,variantele sunt atat de multe astfel ca cu greu Orange credit va atrage clienti...poate doar daca nu ar fi conditionat imprumutul de acel venit garantat verificabil la ANAF.Cred ca din aceasta cauza multi sunt curiosi dar cand afla ca si la Orange trebuie aceasta "adeverinta" se lasa pagubasi.

Vio73
#StarMember
Fiecare alege ce i se potrivește!

Ascary
Campion certificat
Asa este, până la urmă fiecare stie ce este mai bine pentru buzunarul său indiferent ce am spune noi.

Vio73
#StarMember
Există posibilități multiple, dar trebuie căutate!