Întrebare fară răspuns

Plăți cu cardul fără POS

Phos și Mastercard lansează un proiect pilot prin care introduc o soluție de plată compatibilă cu dispozitivele mobile Android, care le va permite micilor comercianți acceptarea plăților contactless, fără necesitatea unor echipamente suplimentare. https://www.startupcafe.ro/smart-tech/plati-cardul-fara-pos-aplicatie-imm-accepta-contactless-telefon.htm

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O idee foarte interesantă, să vedem cîți dintre micii comercianți o vor accepta. Poate intr-o mică măsura o vor face, dar va mai dura ceva timp.

PS: Comerciantului ii trebuie un telefon cu NFC si sistem de operare Android pentru a accepta plati, deci afirmatia "fără necesitatea unor echipamente suplimentare" este falsa.
#stirieronate

Sotia mea foloseste aplicatia de doua saptamani la Salonul de manichiura din Iasi si e foarte multumita. Sa nu mai spun de cliente! Recomand! Este foarte util.

Cum ati facut sa puteti utiliza acest tip de acceptare a cardurilor? As dori sa stiu si care sunt costurile de la cei care folosesc această soluție. Multumesc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!