Întrebare fară răspuns

Plăți cu cardul fără POS

Phos și Mastercard lansează un proiect pilot prin care introduc o soluție de plată compatibilă cu dispozitivele mobile Android, care le va permite micilor comercianți acceptarea plăților contactless, fără necesitatea unor echipamente suplimentare. https://www.startupcafe.ro/smart-tech/plati-cardul-fara-pos-aplicatie-imm-accepta-contactless-telefon.htm

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O idee foarte interesantă, să vedem cîți dintre micii comercianți o vor accepta. Poate intr-o mică măsura o vor face, dar va mai dura ceva timp.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

PS: Comerciantului ii trebuie un telefon cu NFC si sistem de operare Android pentru a accepta plati, deci afirmatia "fără necesitatea unor echipamente suplimentare" este falsa.
#stirieronate

Sotia mea foloseste aplicatia de doua saptamani la Salonul de manichiura din Iasi si e foarte multumita. Sa nu mai spun de cliente! Recomand! Este foarte util.

Salut George si bine ai venit pe comunitate. Ma bucur ca esti multumit. Si eu sunt si recomand acest serviciu.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Cum ati facut sa puteti utiliza acest tip de acceptare a cardurilor? As dori sa stiu si care sunt costurile de la cei care folosesc această soluție. Multumesc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!