Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Când vor fi în oferta Orange device-urile de la OPPO?

Vreau să știu când vor fi în oferta Orange device-urile de la OPPO.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Probabil cand vor considera ca merita.. adica să aibă si cerere pentru ele.. este o marcă mai puțin cunoscută și scumpă, din punctul meu de vedere, nu cred ca vor sa investească si sa ramana nu ele..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Dar la lansarea oppo find x2 au spus că intră pe piața românească și va fi la toți providerii de servicii de voce mobilă, inclusiv Orange.

In orice relație comercială este nevoie de minim 2.. Inseamna ca mai trebuie să se si înțeleagă asupra termenilor de colaborare.. Niciunul dintre ei nu poate hotărî pentru celalalt.. Când se va ști o data exactă, presupun ca va fi făcută publică..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Am citit undeva că Oppo va colabora și cu operatorii de telefonie din România.
Probabil că se va întâmpla curând și vom vedea smartphone-uri Oppo și la Orange.

Probabil când va cere OPPO să fie vândut și prin intermediul operatorilor telecom. Probabil, trebuie să parcurgă niște etape de avizare și de compatibilitate pentru utilizarea serviciilor operatorului (Volte, vo-wifi, 5G (dacă este disponibil)) și apoi va fi comercializat, căci altfel pot apărea probleme de funcționare a telefonului în rețea, deoarece nu a fost suficient testat, de exemplu Volte/Vo-wifi fac probleme pe Xiaomi Mi Mix 3 și Mate 20X nu se conectează corect la rețeaua 5G în Cluj-Napoca. Mai sunt și alte telefoane, dar astea sunt mai noi și cu probleme recente.

Oppo este un brand ce la noi în țară nu este prea cunoscut. Produc mai multe deviceuri, sunt foarte buni în căști hi-end, au inclusiv tehnologia planar magnetică la driveri. La smartphone sunt cunoscuți mai mult în Australia, acolo au ei cea mai bună piață. La noi abia acum intră mai serios. Sunt produse bune, iar Oppo fine x2 se bate cu apple, samsung și huawei. Pe acest flagship( fine x2 pro) au cea mai bună cameră a momentului pe un telefon.

Dacă vor apărea pe piața românească, sigur se vor găsi și cumpărători. Acum depinde dacă vor trece testele de a le introduce pe piață, dacă au o bună fiabilitate și nu vor avea probleme de funcționare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!