Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Știați că AnTuTu a fost scos din Google Play?

Aplicația AnTuTu a fost scoasă din Google Play.

Sursa:

https://gadget.ro/antutu-benchmark-a-fost-eliminat-din-play-store/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Chiar daca pe site-ul oficial AnTuTu nu apare aceasta informatie, aplicatia in sine este detinuta de Cheetah Mobile.

In ultima luna Google a eliminat treptat TOATE aplicatiile detinute si dezvoltate de Cheetah Mobile deoarece incalcau politicile Google aplicabile in magazinul lor de aplicatii. Cum AnTuTu face parte din Cheetah Mobile, a fost eliminata si ea din magazinul de aplicatii.

Aplicatia poate fi descarcata direct de pe site-ul oficial, in format APK https://www.antutu.com/en/download.htm

Așa este, @FaraUnId!
Celebra aplicație Clean Master aparține celor de la Cheetah Mobile și se pare că are probleme cu securitatea, acesta fiind motivul eliminării din Google Play.
Dacă o aveți instalată, ar trebui să o dezinstalați.

Nu cred ca tine de securitatea aplicatiei in sine. Tind sa ced ca este vorba de tipul de date pe care AnTuTu le culege din telefon, modul cum strange acele date, unde le trimite si ce anume face dezvoltatorul cu ele. Pe scurt informare si transparenta.

Aceste aspecte erau / sunt oarecum in ceata si aruncate mai cu manta (ca la biliard) de catre dezvoltator, iar Google a reactionat. Sigur, poate in cazul AnTuTu totul era extrem de transparent, dar simplu fapt ca aplicatia este parte din cadrul aplicatiilor dezvoltate de Cheetah Mobile, a facut ca acestia sa devina victime colaterale.

In alta ordine de idei, in trecut si Bitdefender a avut o aplicatie eliminata din Google Play Store si App Store. Ce facea acea aplicatie? Simplu: Arata utilizatorului toate permisiunile pe care le avea fiecare aplicatie in parte, instalata in telefon. Adica vedeai cum si in ce mod te spionau aplicatiile din telefon. Acest aspect a deranjat la vremea respectiva atat pe Apple cat si pe Google.

Mă aștept să scoată și Tik-Tok, căci și acea aplicație are acces aproape total la telefon, dovadă cazurile în care a făcut singură trafic de date și cost suplimentar de câteva sute de euro.

Tik-tok-ul,adica cel care l-a dezvoltat ar trebui si amendat pentru practicile aplicatiei.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

O aplicație de benchmark :)
Testeaza performantele unui telefon.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Intre timp AnTuTu a oferit o pozitie oficiala referitoare la disparitia aplicatie din Google Play Store.

 

„An primit un e-mail de notificare pe 7 martie care ne informa că AnTuTu este unul dintre conturile de publicare de aplicaţii care are legături cu conturile Cheetah Mobile, iar în consecinţă toate aplicaţiile AnTuTu au fost eliminate de pe Play Store. Adevărul este că este vorba despre o neînţelegere. Antutu NU ARE legături cu Ceetah Mobile!

 

AnTuTu a fost fondat în 2011, înainte de Cheetah Mobile, şi este unul dintre cei mai vechi dezvoltatori din Google Play. Ceetah Mobile a investit în noi în 2014 şi a devenit unul dintre investitorii noştri de atunci. Totuşi, noi păstrăm o mare parte din acţiuni şi operăm independent de această companie şi avem propriul nostru cont de Google Play, independent. Ceetah Mobile nu a atins contul nostru de Google Play niciodată, iar AnTuTu nu a făcut nicio promoţie cu software Ceetah Mobile.

 

Credem că motivul pentru neînţelegerea din partea Google este că am cumpărat şi folosit servicii legale de la Ceetah Mobile, aşa că link-ul nostru pentru politica de intimitate foloseşte adresa cmcm.com. Lucrăm acum să rezolvăm această problemă, inclusiv să schimbăm sursa acestui link.

 

Referitor la faptul că Fu Sheng este chariman şi manager al Beijing AnTuTu Technology Co, Ltd., acest lucru se întâmplă din cauza cerinţelor investitorilor. De fapt, multe companii din China au astfel de cerinţe atunci când investesc. Când acţiunile ajung la un anumit procentaj, investitorii vor cere schimbări în documentele de înregistrare legale. Compania este de fapt operată de Beijing AnTuTu Technologi Co., Ltd., din branch-ul Henan. Fu Sheng nu participă la operarea şi management-ul AnTuTu, de fapt. În orice situaţie, am informat investitorul Ceetah Mobile şi am cerut ca aceste probleme cauzate de ei să fie rezolvate.

 

Sperăm că Google va examina contul AnTuTu cu atenţie şi va rezolva această neînţelegere cât mai curând posibil.”

 

Sursa - https://www.androidpolice.com/2020/03/09/antutu-benchmark-applications-vanish-from-play-store/

Adica este posibil sa se intoarca in magazin?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

manevre "americane" ... de parca CPUZ sau AIDA64 programe foarte folosite si folositoare nu intra in "maruntaiele" telefonului chiar mai profund decat Antutu si mai mult ca sigur colecteaza date tehnice ca la altele nu prea au acces ...

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Era de asteptat. Multumim Razvan

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!