Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Dupa schimbarea cartelei si a telefonului mai pot recupera contactele din cartela veche?

Am schimbat telefonul si, cum cartela din vechiul telefon nu se potrivea, am achizitionat una noua. De la un oficiu orange mi-au salvat numarul vechi, dar nu si numerele de contact. Va rog sa-mi spuneti daca le pot salva cumva si ce trebuie sa fac. Cartela veche a fost oprita de catre angajata oficiului orange. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă le aveai pe cartela trebuia să vorbești cu reprezentantul Orange, să te ajute sau sa-ti lase cartela să ai de unde le lua.. Dacă le ai in telefonul vechi, poți încerca să le transferi prin bluetooth.. dintr-un telefon in celalalt.. Depinde ce telefoane ai, sunt unele modele mai dificile...
Eu, cand am schimbat telefonul, unul dintre ele, am rugat un angajat al unui centru de vânzări accesorii, să-mi decupeze sim-ul vechi si nu a trebuit să mai fac nimic...
Că să nu fii in situatia de a-ti anunța prietenii prin intermediul rudelor sau altor site -uri de socializare, să-ți dea mesaje sa le recuperezi numerele.. sper sa le ai in telefonul vechi sau sa poti rezolva unde ai lasat cartela.. Succes!
La cea mai recentă schimbare de telefon am instalat pe ambele telefoane aplicația smart switch din magazin play si am transferat conținutul dintr-un telefon in celălalt..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@flory dar nu aveai salvate contactele si in contul tau de gmail? Poti face o actualizare a contului si iti vor aparea in agenda. Asta desigur daca ai acest cont.

Eu de obicei salvez numerele de telefon și pe cartelă și în memoria telefonului. Dacă și tu ai procedat în acest fel, le poți salva de pe telefon, dacă nu, numai cu ajutorul cartelei vechi - o reintroduci în telefon pentru a-ți recupera numerele. Succes.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Dacă le ai salvate în contul de gmail și aveai actualizare la ele, le recuperezi introducând adresa de gmail și parola și dai recuperare de pe dispozitivul anterior în noul tău telefon. Astfel, îți recuperezi și fotografii, etc Dar să le fi avut salvate la zi sau măcar aproape, pe telefonul anterior. Altfel, e mult mai complicat și va trebui să le introduci manual. Totuși, dacă le-ai avut salvate în telefon contactele, o poți face și acum actualizarea ( backup) din contul de gmail și apoi îi dai recuperare pe noul telefon.Sigur, mai există și alte metode, dar asta ar fi cea mai rapidă. Poți să folosești și cablu de date, cu telefonul în pc/laptop și de acolo să preiei ce-ți trebuie, să folosești aplicația Smart Swich, etc. Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!