Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Hackerii pot utiliza ultrasunete pentru acces la dispozitivele ce utilizeaza comanda vocala

Cercetătorii au descoperit o nouă metodă de atac asupra dispozitive cu comandă vocală, folosindu-se de materiale solide pentru propagarea de ultrasunete pentru a transmite comenzi vocale.

Atacul poartă numele de SurfingAttack și se folosește de proprietățile acustice ale materialelor solide pentru a interacționa cu dispozitivele țintă.

Pentru a nu fi detectat mesajul, cercetătorii au trimis inițial o comandă pentru a reduce volumul dispozitivului la un nivel la care acesta nu poate fi auzit de victima, dar suficient cât să poată fi recepționat de un dispozitiv de înregistrare plasat sub masa pe care acesta era amplasat.

După ce totul este configurat, cercetătorii au reușit să transmită comenzi precum cele de citire a mesajelor, inițiere apeluri sau utilizarea funcției Text-to-Speech.

 

Sursa - https://thehackernews.com/2020/03/voice-assistants-ultrasonic-waves.html

Sursa - https://thehackernews.com/2020/03/voice-assistants-ultrasonic-waves.html?m=1

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Producatorul se poate conecta oricand remote la dispozitiv, atat timp cat acesta are o conexiune deschisa la internet.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Mda.. Desi, tehnologia este foarte avansata si se pot face multe... nu pot fi gasite persoanele care au nevoie de ajutor, sau sunt gasite cu greu.. Cam bate la ochi asa, cand vezi ca se investesc bani si timp, in tot felul de ciudatenii, numai cu sistemele care ar putea salva vieti, merge greu..

Suntem controlați din toate punctele de vedere, dacă vor să ne găsească activează sistemul și suntem imediat identificați și localizați .Asta atunci cînd se vrea.

Wow, asta chiar că e tare. Deci pot să acceseze și televizoare sau alte dispozitive cu comandă vocală prin intermediul ultrasunetelor?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!