Întrebare cu răspuns(uri)

La fidelizare se ofera si smartwatch-uri?

Ma intereseaza daca se ofera smartwatch-uri Samsung la fidelizare pe abonament.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut. La fidelizare se ofera doar telefoane. Smartwatch-urile (sau accesoriile, in general) pot fi cumparate doar la "liber", sau la plata in rate cu cardul la una din bancile acceptate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Doar telefoane, în schimb la fidelizare poți cere puncte thank you, funcție de valoarea abonamentului, după care îți cumperi ce smart watch dorești.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

In pricipiu, in momentul in care soliciti o reofertare si implicit o repozitionare de abonament cu prelungire pe 24 de luni, primesti niste puncte OTY. Acele puncte pot fi utilizate pentru achizitie de produs din magazinul online Orange.

Salut. La fidelizare se ofera doar telefoane. Smartwatch-urile (sau accesoriile, in general) pot fi cumparate doar la "liber", sau la plata in rate cu cardul la una din bancile acceptate.

Dar la telefoane se dubleaza sau tripleaza,in functie de promotia in vigoare. Stiu asta de la cineva care a primit de curand puncte OTY la retentie si le-a folosit la achizitionarea de telefon.

@Ascary, accesoriile sau obiectele conectate NU pot fi cumparate din magazinul online cu plata in rate pe factura, doar telefoane si tablete pot fi astfel cumparate. Chiar mai devreme am facut o simulare pe un smartwatch, si poate fi cumparat doar in rate bancare. Cand am cumparat smartbandul meu Huawei band 3 Pro, am incercat sa platesc in rate pe factura, dar nu s-a putut.
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/

La fidelizare nu se ofera smartwatch-uri, pentru ca abonamentul este facut pentru telefon, nu pentru alte dispozitive, insa, depinde cum ai noroc. De exemplu, eu, la ultimul abonament prelungit cu achizitia unui telefon, am facut prelungirea online acum cateva saptamani, puteam sa iau un smartwatch cu 50% reducere.. conform a ceea ce-mi afisa pe parcursul pasilor, deci mergeau doar impreuna... dar, pe mine ma interesa doar telefonul..

Intr-o perioada se puteau achizitiona tablete si laptop-uri la fidelizare. Nu stiu daca mai este valabila acesta regula, din simplul fapt ca in ultimii ani nu am mai cumparat telefoane / tablete de la Orange.

teacher,eu n-am pomenit nimic de magazinul online :)) Nu era nevoie sa faci simulare,doar sa fi intrebat aici si iti spuneam eu ca nu se pot rate pe factura la accesorii decat in magazinul fizic.

Nici in Shop nu se poate, e aceeasi politica. Eu am comandat online cu plata in shop, si am intrebat, de curios daca este posibil. Raspunsul a fost ca nu. In linku-ul postat de mine exista si detalii
Cum pot cumpăra un produs în rate pe factura Orange?
Este foarte simplu:

Vino în orice MAGAZIN Orange sau verifică în magazinul online dacă produsul pe care vrei să îl cumperi poate fi plătit în rate pe factura ta Orange
Alege numărul de rate, iar noi îți calculăm valoarea ratei lunare pe care o vei avea de plătit
Semnează contractul de rate și vei primi produsul pe loc în magazin

Poți cumpăra o gamă variată de dispozitive:

Telefon în 24 de rate cu activarea unui abonament nou sau prin prelungirea abonamentului tău, conform conditiilor comerciale.
Tabletă în 24 de rate prin activarea unui abonament de internet sau prelungirea abonamentului

Nu se poate teacher sa faci comanda online si sa achiti in rate in magazinul fizic. Sunt doua departamente diferite. In magazinul fizic comanzi produsul si tot acolo inchei contractul de rate. Eu folosesc mereu aceasta metoda fiindca nu prea simt la buzunar ca in cazul in care as cumpara cu banii jos.

Doar dacă primești multe puncte thank you ca și bonus, pe acelea le poți folosi pentru achiziția de alte produse, în afara telefoanelor.

Magazinul Online și cel fizic funcționează pe două societăți comerciale distincte. Dacă ai un card de cumpărături, poți achiziționa în rate, altfel poți merge în magazin și alege la fața locului, personal mi se par foarte scumpe smart watch și se pierde utilitatea telefonului (care este foarte scump de asemenea). Nu aș tine non stop Bluetooth activ.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!