Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu merge verificare resurselor prepay in roaming Germania

Salut! Am o mare problema sa va explic:
Prietenul meu este plecat in Germania; i-am încărcat cartela prepay cu 12 E. Mergea Internetul, minutele tot. Când vroia sa verifice câte resurse are suna la 333, ii trimitea mesaj ca nu are sufiecient credit pentru a accesa acest număr.. Apelul la 333 bănuiesc fiind gratuit. A încercat sa sune la *133#, *155# la serviciul clienți de acolo la 415 dar nimic
Efectiv apelurile și Internetul mergeau dar sa își verifice resursele nu mergea ..Am fost la un magazin, orange mi-a zis sa sune la serviciul clienții. A sunat dar nu merge; am întrebat pe cei de la orange din my orange, mi-au zis sa repornească telefonul și sa sune la *100# și ulterior la *133# dar tot nu a mers nimic, problema asta fiind nerezolvata și acum, Oare de ce?
A încercat aseara chestia asta și după nu i-a mai mers Internetul ..Am încercat sa ii conectez la numărul in my orange sa vad câte resurse mai are [pentru ca el nu poate sa vadă câte resurse mai are] Și zice ca are internet minute și tot dar nu mai merge Internetul, ii zice eroare PDP,
Chiar nu știu ce sa fac. Va rog ajutați-ma deci am problema aceea ca nu poate accesa sa își vadă resursele deși contul este încărcat și nu mai merge Internetul, ii da eroarea aia

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

In prima faza trebuie discutat cu cei de la Orange si explicat exact problema. Poate fi de la ei si se poate rezolva printr-o reconfigurare a profilului de date sau problema poate fi din telefon si atunci, la recomandarile celor de la Orange, se pot efectua unele reconfigurari in setari.

Daca problema tine exclusiv de cartela SIM, aceasta trebuie inlocuita, personal cu buletinul intr-un magazin Orange din Romania.

" i-am încărcat cartela prepay cu 12 E. Mergea Internetul, minutele tot. Când vroia sa verifice câte resurse are suna la 333, ii trimitea mesaj ca nu are sufiecient credit pentru a accesa acest număr."
Inteleg ca totul e ROZ, doar verificarea creditului (resurselor) ridica probleme. Totusi intuitia mea de amator ar fi considerat ca numerele scurte ar fi valabile doar pe teritoriul patriei natale, insa ORANGE ne spune ca sunt valabile si international: https://www.orange.ro/help/cum-verific-consumul-efectuat-...
Chiar si varianta CRONOS din MyOrange nu e una sigura, iar Orange Travel nici atat. Fiecare aratau altceva si la intervale diferite de timp (nu se sincronizau simultan).

Este normal să apară eroarea cu credit la 333, apelul este taxabil. Singura posibilitate ca să verifice resursele gratuit este *133# sau din My Orange. Ca să mearga *133#, trebuie ca și operatorul gazdă să aibă configurat și operațional serviciul selfcare. Ce operator gazdă folosește?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Normal că nu functionează numerele scurte în roaming.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Denisa, care mai este situația? A reușit prietenul tău să-si verifice resursele? Funcționează internetul?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!