Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu merge verificare resurselor prepay in roaming Germania

Salut! Am o mare problema sa va explic:
Prietenul meu este plecat in Germania; i-am încărcat cartela prepay cu 12 E. Mergea Internetul, minutele tot. Când vroia sa verifice câte resurse are suna la 333, ii trimitea mesaj ca nu are sufiecient credit pentru a accesa acest număr.. Apelul la 333 bănuiesc fiind gratuit. A încercat sa sune la *133#, *155# la serviciul clienți de acolo la 415 dar nimic
Efectiv apelurile și Internetul mergeau dar sa își verifice resursele nu mergea ..Am fost la un magazin, orange mi-a zis sa sune la serviciul clienții. A sunat dar nu merge; am întrebat pe cei de la orange din my orange, mi-au zis sa repornească telefonul și sa sune la *100# și ulterior la *133# dar tot nu a mers nimic, problema asta fiind nerezolvata și acum, Oare de ce?
A încercat aseara chestia asta și după nu i-a mai mers Internetul ..Am încercat sa ii conectez la numărul in my orange sa vad câte resurse mai are [pentru ca el nu poate sa vadă câte resurse mai are] Și zice ca are internet minute și tot dar nu mai merge Internetul, ii zice eroare PDP,
Chiar nu știu ce sa fac. Va rog ajutați-ma deci am problema aceea ca nu poate accesa sa își vadă resursele deși contul este încărcat și nu mai merge Internetul, ii da eroarea aia

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Sa nu fie o problema in reteaua care se afla el in Germania. In mod normal nu ar trebui sa se intample acest lucru. Sa mai incerce si mai tarziu iar daca problema persista,un apel la relatii cu clientii ar fi cea mai buna metoda de a afla ce se întâmplă.

In roaming, Serviciului Clienti poate fi apelat la numarul +40374 300 300. Sa incerce sa sune la acel numar si poate se remediaza problema.

Buna Denisa,

In roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat la numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România. Între orele 21:00-08:00, accesul la acest serviciu nu este gratuit. Transferul către un operator pentru clienți PrePay este tarifat cu 0,55 euro credit/apel. Abonații vor fi redirecționați către Serviciul Clienți la numărul 401, apel taxabil cu 0.14 euro/minut.

În roaming, doar apelul la *133# este gratuit, în schimb apelul la 333 este taxabil. El poate efectua vreun apel spre România?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Apeluri in tara poate da dar la *133# nu poate, nici la servicii cu clienți
Când încearcă sa sune i vine un mesaj cu: Nu ai suficient credit

Hai sa defalcam putin problema:

1. Spui ca ai reincarcat un SIM PREPAY Orange aflat in roaming, pana aici a inteles toata lumea.
2. Spui ca prietenul tau a sunat la 333 , *155# , 415, *133#

 • numerele 415 si *115# si NU *155# sunt exclusiv pentru abonament.
 • numerele 333 si *133# sunt exclusiv pentru prepay.
 • 3. Nu ne spui ce model de telefon detine prietenul tau, dar dupa eroare mentionata de tine tind sa cred ca este un iPhone.

  Intrebare: Prietenul tau a efectuat relativ recent ceva update-uri la telefon? Daca raspunsul este da, si varianta cu repornitul telefonului / scos SIM, etc nu functioneaza posibil sa fie nevoie de o reconfigurare a profilului de date care se poate face prin aple la serviciul clienti.

  De asemenea prietenul tau poate incerca sa efectueze singur o reinitializare a setarilor de date de pe telefon Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings.

  Ultima optiune ar fi HARD RESET al telefonului, dar doar in cazul in care restul metodelor de depanare a problemei au esuat.

  In ultima instanta poate fi si o problema de SIM si sa fie nevoie de inlocuirea acestuia.

Da, are iPhone X nu și-a actualizat pana acum telefonul, i tot zice sa îl actualizeze
Și Sim-ul este foarte vechi
Sa fie asta problema?

De cand este plecat are probleme, sau, problemele au apărut pe parcurs?
Este posibilă si o deteriorare a cartelei.. Ca sa-si dea seama unde este problema, la telefon sau la sim, ar trebui, dacă are posibilitate, să testeze cartela in alt telefon si o alta cartela in Iphone..

I-am verificat eu resursele din my orange și are și internet și minute. Deci la început au început problemele cu verificarea resurselor apoi i arată la semnal tot “E” și nu i-a mai mers Internetul de 2 zile iar Apoi de ieri de-abia ma poate suna și eu de-abia pot da de el, îmi zice ca nu are semnal i Răspunde căsuța.. A băgat cartela și in alt telefon și nu merge arată ca nu are semnal
Azi a mers in oraș unde este semnal lui i arată tot “E” la semnal și nu merge nici sa ma sune, sa fie de vina deteriorarea sim-ului?

Nu e deteriorat sim-ul, ci probabil i se oferă acces doar la tehnologia Edge de către operatorul local prin intermediul căruia se realizează roaming-ul.

Să le scrie celor de la Orange. Nu e vorba de semnalul lor, dar sunt în parteneriat cu operatorii din țară respectivă. Deci trebuie făcută o sesizare din My Orange, secțiunea Contact ( contactează-ne) sau pe Chat Djingo. Sau le scrii tu. Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!