Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Nu am primit 50 GB la reîncărcare prepay

Oferta 5 euro internet; n-am primit bonusul de 50 GB; se poate rezolva ceva?

Constantin_3
Constantin_3

Constantin_3

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
Constantin_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (7)

Da (3)

30%

3 membri au votat cu DA

7 membri au votat cu NU

30% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Probabil ca este doar o întârziere si, urmează sa-l primești.. Dacă nu-l primești în cursul zilei, ar trebui să scrii pe chat, să îți spună un consultant dacă este vreo problema..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Posibil să mai dureze ceva timp, dar cred că după ora 9.00, dacă nu se întâmplă până atunci, le scrii din My Orange, secțiunea,, Contact '' sau.,, contactează-ne'' de pe mobil și e simplu. Sau pe Chat Djingo! Succes!

Se pare că nu voi primi cei 50 GB pentru că cei 5 euro cu care am platit opțiunea de internet erau prea vechi; sunt dezamăgit de gândirea celor de la Orange; nu este reîncărcare? Nu am platit 5 euro?

Constantin_3
Constantin_3

Constantin_3

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
Constantin_3

Daca ai efectuat "INCARCARE PREPAY" in perioada 13 februarie – 31 martie 2020 atunci vei primi 50GB bonus. Daca doar ti-ai convertit 5 euroi existenti intr-o optiune cu minute.... nu prea mai cred.

"Incarcare prepay" nu inseamna conversie credit ci alimentare cu euro "proaspeti". "Reincarcare" = "Orice supliment pe cartela ta, adica orice pe langa ce ai avut pana in prezent". Ce faci cu ei ulterior este doar o simpla conversie, nu reincarcare.

:))) @Ascary: "Reincarcare" = Terminologie folosita chiar si de ORANGE pentru orice alimentare a contului de PREPAY cu euroi sub orice forma (credit sau minute) din orice sursa: card bancar, abonament sau cod de reincarcare. Pana aici ti-era clar si stiai si tu :)
"Incarcare": = impresia artistica a utilizatorului de prepay, care alimentand contul de prepay cu sacul la un moment dat, are impresia ca o conversie a creditului neutilizat l-ar avantaja intr-o anume situatie viitoare pentru a beneficia de bonusuri si bucurii. Traducere: In realitate conversia este o alimentare cu una dintre optiunile standard oferite de Orange: resurse sau valabilitate, dar fara bonificatii. Am I right?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!