Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Nu am primit 50 GB la reîncărcare prepay

Oferta 5 euro internet; n-am primit bonusul de 50 GB; se poate rezolva ceva?

Constantin_3
Constantin_3

Constantin_3

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
Constantin_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (4)

33%

4 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Probabil ca este doar o întârziere si, urmează sa-l primești.. Dacă nu-l primești în cursul zilei, ar trebui să scrii pe chat, să îți spună un consultant dacă este vreo problema..

Posibil să mai dureze ceva timp, dar cred că după ora 9.00, dacă nu se întâmplă până atunci, le scrii din My Orange, secțiunea,, Contact '' sau.,, contactează-ne'' de pe mobil și e simplu. Sau pe Chat Djingo! Succes!

Se pare că nu voi primi cei 50 GB pentru că cei 5 euro cu care am platit opțiunea de internet erau prea vechi; sunt dezamăgit de gândirea celor de la Orange; nu este reîncărcare? Nu am platit 5 euro?

Constantin_3
Constantin_3

Constantin_3

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
Constantin_3

@Constantin_3, ai primit până la urmă cei 50GB? Ai clarificat situația?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Daca ai efectuat "INCARCARE PREPAY" in perioada 13 februarie – 31 martie 2020 atunci vei primi 50GB bonus. Daca doar ti-ai convertit 5 euroi existenti intr-o optiune cu minute.... nu prea mai cred.

"Incarcare prepay" nu inseamna conversie credit ci alimentare cu euro "proaspeti". "Reincarcare" = "Orice supliment pe cartela ta, adica orice pe langa ce ai avut pana in prezent". Ce faci cu ei ulterior este doar o simpla conversie, nu reincarcare.

:))) @Ascary: "Reincarcare" = Terminologie folosita chiar si de ORANGE pentru orice alimentare a contului de PREPAY cu euroi sub orice forma (credit sau minute) din orice sursa: card bancar, abonament sau cod de reincarcare. Pana aici ti-era clar si stiai si tu :)
"Incarcare": = impresia artistica a utilizatorului de prepay, care alimentand contul de prepay cu sacul la un moment dat, are impresia ca o conversie a creditului neutilizat l-ar avantaja intr-o anume situatie viitoare pentru a beneficia de bonusuri si bucurii. Traducere: In realitate conversia este o alimentare cu una dintre optiunile standard oferite de Orange: resurse sau valabilitate, dar fara bonificatii. Am I right?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!