Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Huawei - Instaleaza Huawei Browser si poti castiga un Huawei P30 Pro saptamanal

Instaleaza Huawei Browser din magazinul de aplicatii Huawei aka AppGallery, instaleaza-l, lasa un comentariu referitor la experienta ta de utilizare si poti castiga saptamnal un smartphone Huawei P30 Pro.

 

 REGULAMENT:

1. Instaleaza Huawei Browser din AppGallery;

2. Efectueaza un screenshot ca dovada a instalarii si utilizarii Huawei Browser;

3. Impartaseste din experineta ta de utilizare a browserului Huawei impreuna cu prinscreen-ul efectuat sub forma unui scurt comentariu pe pagina de facebook a comunitatii HMS Fans Club (EU) disponibila la adresa https://www.facebook.com/groups/HMSFansClub/ comentariu urmat de hashtag-ul #HuaweiBrowser2020;

4. Esti inscris automat la tombola care ofera ca premiu unul din cele 2 telefoane Huawei P30 Pro;

 

 La tombla participa utilizatorii Huawei din urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru Republica Ceha, Denmark, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Itali, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turkey, Ucraina si UK.

 

 Perioada campaniei: 24.02.20 - 22.03.20

 

 Sursa - https://huaweimobileservices.com/browserq1/

 

Nota - Aditional se ofera si 10 puncte Huawei in contul de utilizator, puncte ce pot utilizate ulterior pentru achizitia de produse si servicii din magazinul de aplicatii al celor de la Huawei ca de exemplu jocuri, aplicatii, servicii de cloud, etc. Este de la sine inteles faptul ca pentru a primi acele puncte trebuie sa detineti un cont Huawei.

 

 Ce este Huawei Browser?

 

 Browserul Huawei este dedicat să ofere navigare pe Internet de mare viteză, căutare convenabilă și protecție completă a confidențialității utilizatorilor de telefoane mobile și tablete. În același timp, Newsfeed-ul vă va ține la curent cu toate noutățile.

 

 Huawei Browser își propune să ofere o experiență de navigare de calitate și sigură, care vă asigure că telefonul dvs. este întotdeauna în siguranță.

 

 Personal m-am jucat putin cu acest Huawei Browser si pot sa va spun ca "zboara" comparativ cu Opera, Chrome, Firefox. Asta se datoreaza si faptului ca acest browser a fost gandit pentru in jurul terminalelor Huawei.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu am instalat încă Huawei Browser...sunt curios cum functioneaza, și cum ma spionează chinezii dimineața când.....meditez și mă joc Candy Crush :)

Un concurs este o varianta de a convinge lumea să incerce browserul.. Si să câștige teren, să nu mai depindă de altii pentru a avea telefoane funcționale..

Și eu l-am instalat și folosit și nu e rău deloc! :)
Huawei încearcă să construiască un ecosistem propriu.
Dacă va reuși să facă față celor de la Google e greu de prezis dar cred că e singura lor opțiune în momentul ăsta. Din păcate.
Spun din păcate pentru că au șanse mici să reușească să bată un colos cum e Google. Dar cine știe? Poate nu imposibil.
V-ați gândit la asta?

Orice lucru mare, începe cu unul mic, care creste și nu se mai oprește. Orice este posibil, dacă există voință și perseverență.

Exact calitățile pe care par sa le aiba cei de la huawei.. pentru ca nu vor să cedeze si cauta tot felul de soluții să nu piardă teren, având în vedere că stau foarte bine in piata.. oare, dacă ar ajunge la o înțelegere cu SUA, ar mai continua să facă asta?!..

Și am găsit știrea asta:

https://gadget.ro/google-isi-doreste-sa-lucreze-cu-huawei-si-a-aplicat-pentru-licenta-catre-departamentul-de-stat-al-sua/

Cine sapa groapa altuia, poate pierde bani.. :)
Mi se pare si normal ca Huawei sa-si pastreze linia pe care a pornit, ca nu se stie niciodata cand pot aparea din nou suprize..

Am instalat, testat, dar fiindcă am parte de reclame agresive, am rămas în continuare pe EDGE by Microsoft, care este copie după Chrome, având integrat și adblock, cert este că mai da ecran negru din când în când, a apărut de câteva luni și văd că nu îi dau de cap.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!