Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

As dori abonamente in RON. Copiii din zonele rurale nici nu stiu de internet.

As dori ca pe viitor sa fie abonamente in roni. Sa poata beneficia toata familia de un abonament. ex. 4 copii 7 gemeni ani si 13.14 avand în vedere si membrii familiei.

Dany_3
Dany_3

Dany_3

User level
Nivel
0
8 / 100
puncte
Custom field 2
Dany_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu moneda in care este un abonament îl face accesibil.. depinde ce nevoie de comunicare are fiecare familie.. Unde sunt mai multi, pot fi mai multe cartele prepay, nu toata lumea are nevoie de abonament.. la cartela este foarte mult internet..
Însă, nu se stie niciodata ce schimbari aduce viitorul..

Sigur că ar fi ideal, dar asta e strategia operatorilor. Nu știu la care copii din rural te referi, pentru că eu vin în contact cu foarte mulți din zone rurale, care butonează telefoanele de mama focului!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Copiii, indiferent de zona unde locuiesc, ar trebui sa invete sa scrie si sa citeasca corect gramatical cel putin in limba română, altfel internetul nu-i ajută prea mult. Oricum operatorul Orange a dezvoltat programe care vin in sprijinul copiilor din zonele rurale, atat cu echipamente cat si cu acces la internet.

Intr-adevar sunt si zone in care tehnologia nu a ajuns din cauza investitiilor ridicate si a unui numar scazut de utilizatori.
Iar moneda in care este facut abonamentul nu ar influenta prea mult costul lui. Daca este vorba de o familie numeroasa si toti vor abonamente cu mai mult internet, atunci vor avea ceva de platit. Ar trebui comparat cat ar ajunge pentru toti folosirea de cartele PrePay si cat ar fi costul abonamentelor si apoi sa luati cea mai avantajoasa varianta.

Cat priveste exprimarea pretului in Euro cat timp moneda nationala este Leul, da, este o tampenie si institutiile competente ar trebui sa intervina.

Nu doar ca pretul serviciilor este exprimat in Euro, dar factura este calculata la cursul BNR al zile in data in care se face facturare si nu la cursul de schimb valabil la momentul semnarii contractului.

Copiii din zonele rurale dar si din alte zone ale Romaniei pitoresti ar trebui sa se preocupe de carte, nu de internet. Ca sigur acesti copii nu se documenteaza pentru studiu online. Eu cred ca "pomana sociala" vroia sa fie formulata in contextul in care avand mai multi copii, adultii doresc sa fie asistati social si sa traiasca din beneficii, nu din munca.

Dany, bun venit în Comunitate!
Care este de fapt întrebarea ta? Te așteptăm să revii cu detalii noi, astfel încât să primești răspunsuri concrete care să te ajute atât pe tine cât și pe ceilalți membri în situația în care au întrebări asemănătoare. Mulțumim!

Asta nu o inteleg nici eu,noi luam salarii in lei dar unele preturi sunt in euro :”(

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Companiile internaționale își iau măsuri de siguranță în caz de probleme economice și de aia vorbesc de prețuri în euro.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Aceleasi companii multinationale, in unele state membre UE, au fost obligate de legislatia acelor tari sa-si exprime preturile in moneda nationala si nu in euro.

Șpăgarii nostri de politicieni si-ar vinde si neamurile daca i-ar cumpara cineva. Cineva a fost mituit ca Orange sa aiba tarifele afisate in euro. Bineinteles mai sunt zeci de companii care au aceasta facilitate,adica cei care au "contribuit". In Romania e permis orice,va mai amintiti de scandalul Motorola sau Micrososft? Despre ce vorbim...

Nu are aface cu multinationalismul... dar daca tot ne indepartam de subiect, o alta situatie care nu tine nici pe departe de multinationale: de ce pretul imobiliarelor (ca la masini nu mai avem brand romanesc) este tot in euro? Pentru o valoare de 4,8 ori mai mica? Irelevant, dar e un trend la care ne-am acomodat majoritatea. Si revenind la Orange: Desi agentii de vanzari incearca o "convingere" in LEI, instinctul (cel putin pe mine) ma face automat sa vad cat reprezinta in euro valoarea acelui abonament. Motivul? Concurenta isi prezinta oferta tot in euro si atunci nu poti compara decat euroi cu euroi.

Prețul în lei este volatil și de aceea prefer oferta în euro, ca să am un grad de comparație cât mai apropiat de al celorlalte companii. Poate va veni și la noi vremea ca toate prețurile să treacă in lei, posibilitatea să trecem la euro este din ce în ce mai mică.

Nu cred să treacă multinaționalele la prețuri în lei, dar vom vedea!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!