anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As dori abonamente in RON. Copiii din zonele rurale nici nu stiu de internet.

Dany_3
Începător
As dori ca pe viitor sa fie abonamente in roni. Sa poata beneficia toata familia de un abonament. ex. 4 copii 7 gemeni ani si 13.14 avand în vedere si membrii familiei.
17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Nu moneda in care este un abonament îl face accesibil.. depinde ce nevoie de comunicare are fiecare familie.. Unde sunt mai multi, pot fi mai multe cartele prepay, nu toata lumea are nevoie de abonament.. la cartela este foarte mult internet.. Însă, nu se stie niciodata ce schimbari aduce viitorul..

Vio73
#StarMember
Sigur că ar fi ideal, dar asta e strategia operatorilor. Nu știu la care copii din rural te referi, pentru că eu vin în contact cu foarte mulți din zone rurale, care butonează telefoanele de mama focului!

Ascary
Campion certificat
Copiii, indiferent de zona unde locuiesc, ar trebui sa invete sa scrie si sa citeasca corect gramatical cel putin in limba română, altfel internetul nu-i ajută prea mult. Oricum operatorul Orange a dezvoltat programe care vin in sprijinul copiilor din zonele rurale, atat cu echipamente cat si cu acces la internet.

Miha_Z
#StarMember
Intr-adevar sunt si zone in care tehnologia nu a ajuns din cauza investitiilor ridicate si a unui numar scazut de utilizatori. Iar moneda in care este facut abonamentul nu ar influenta prea mult costul lui. Daca este vorba de o familie numeroasa si toti vor abonamente cu mai mult internet, atunci vor avea ceva de platit. Ar trebui comparat cat ar ajunge pentru toti folosirea de cartele PrePay si cat ar fi costul abonamentelor si apoi sa luati cea mai avantajoasa varianta.

FaraUnID
Campion certificat
Cat priveste exprimarea pretului in Euro cat timp moneda nationala este Leul, da, este o tampenie si institutiile competente ar trebui sa intervina. Nu doar ca pretul serviciilor este exprimat in Euro, dar factura este calculata la cursul BNR al zile in data in care se face facturare si nu la cursul de schimb valabil la momentul semnarii contractului.

FLo1
#StarMember
Copiii din zonele rurale dar si din alte zone ale Romaniei pitoresti ar trebui sa se preocupe de carte, nu de internet. Ca sigur acesti copii nu se documenteaza pentru studiu online. Eu cred ca "pomana sociala" vroia sa fie formulata in contextul in care avand mai multi copii, adultii doresc sa fie asistati social si sa traiasca din beneficii, nu din munca.

DanielaH
Moderator
Dany, bun venit în Comunitate! Care este de fapt întrebarea ta? Te așteptăm să revii cu detalii noi, astfel încât să primești răspunsuri concrete care să te ajute atât pe tine cât și pe ceilalți membri în situația în care au întrebări asemănătoare. Mulțumim!

Romeo_
Senior certificat
Asta nu o inteleg nici eu,noi luam salarii in lei dar unele preturi sunt in euro :”(

Ascary
Campion certificat
Pai tot in lei platesti abonamentul Romeo,ca doar nu-ti cere Orange euroi 🙂

Vio73
#StarMember
Companiile internaționale își iau măsuri de siguranță în caz de probleme economice și de aia vorbesc de prețuri în euro.

FaraUnID
Campion certificat
Aceleasi companii multinationale, in unele state membre UE, au fost obligate de legislatia acelor tari sa-si exprime preturile in moneda nationala si nu in euro.

Ascary
Campion certificat
Șpăgarii nostri de politicieni si-ar vinde si neamurile daca i-ar cumpara cineva. Cineva a fost mituit ca Orange sa aiba tarifele afisate in euro. Bineinteles mai sunt zeci de companii care au aceasta facilitate,adica cei care au "contribuit". In Romania e permis orice,va mai amintiti de scandalul Motorola sau Micrososft? Despre ce vorbim...

FLo1
#StarMember
Nu are aface cu multinationalismul... dar daca tot ne indepartam de subiect, o alta situatie care nu tine nici pe departe de multinationale: de ce pretul imobiliarelor (ca la masini nu mai avem brand romanesc) este tot in euro? Pentru o valoare de 4,8 ori mai mica? Irelevant, dar e un trend la care ne-am acomodat majoritatea. Si revenind la Orange: Desi agentii de vanzari incearca o "convingere" in LEI, instinctul (cel putin pe mine) ma face automat sa vad cat reprezinta in euro valoarea acelui abonament. Motivul? Concurenta isi prezinta oferta tot in euro si atunci nu poti compara decat euroi cu euroi.

Razvan
#StarMember
Prețul în lei este volatil și de aceea prefer oferta în euro, ca să am un grad de comparație cât mai apropiat de al celorlalte companii. Poate va veni și la noi vremea ca toate prețurile să treacă in lei, posibilitatea să trecem la euro este din ce în ce mai mică.