Întrebare fară răspuns

Telefoane noi in magazinul online Orange - Februarie 2020

Salutare,
‏‏‎ ‎
Am observat telefoane noi in magazinul online Orange:

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Semne bune anul are! :)) Ma bucur ca Xiaomi si-a facut loc in oferta Orange, anul trecut au avut telefoane best-buy la sub 2000 lei (Xiaomi Mi A3, Redmi Note 8 Pro, Mi 9T, Mi 9). Sper sa aiba succes, pentru ca telefoanele ofera foarte mult pentru bugetul din care fac parte, dar exista o reticenta fata de brandurile mai putin cunoscute pe plan local..
Personal, cele doua modele nu imi fac cu ochiul. Astept Redmi K30/Poco X2 si Xiaomi Mi 10/ Pro, modele pe care le consider extrem de competitive.

Și eu mă bucur că apar și alte mărci bune în oferta Orange, dar aștept să apară o gamă mai variată și pe partea de 5g, unde oferta e cam slăbuță.

Și eu mă bucur pentru Xiaomi, a început să prindă pe piata din Romania. Aveam câteva dubii la început, dar acum sunt convins că sunt telefoane rezonabile.

Din mobilele prezentate de tine imi place ca design si configuratie Xiaomi Mi Note 10.
Momentan nu-mi face cu ochiul niciun mobil, fiindca am achizitionat acum cateva luni Samsung Note 10 plus. Astept cu nerabdare alte aparitii. :)

Cred că Orange trebuie să vină și cu telefoane 5g mai de buzunarul românului și să scadă și prețul abonamentelor prin care ți se oferă acces la această tehnologie.

Or fi scumpe modemurile alea iar asta se regaseste in pretul telefoanelor 5G. Ori poate ca-i o "găselniță" a producatorilor care la orice hardware nou țin preturile sus. Nu cred ca Orange are vreo legatura cu pretul telefoanelor 5G,insa la abonamente da. Sigur va gasi o cale ca si noi ăștia mai "sărakii" sa putem beneficia de tehnologia 5G...cand o fi sa apara mai peste tot,desi eu personal cred ca mai e cale lungă până acolo. :)

De acord, dar sunt și telefoane mai ieftine, care pot fi introduse în ofertă. De exemplu Xiaomi mi Mix 3 5g! Costă în jur de 2000 de lei și alți operatori le au în ofertă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!