Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Pot inchiria un STB suplimentar ?

Cum se procedeaza? Il pot lua dintr-un magazin orange ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Intr-adevar, instalarea STB-ului la adresa ta poate fi realizata doar de catre un tehnician Orange; in acest sens, este necesar sa programezi o vizita a acestuia in locatie.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nu poate nimeni să ia STB din Shop, ci poate doar să-l predea, la încheierea contractului. Succes și să ne ții la curent cu ce ai făcut!

Eu m-as fi asteptat sa se poata ridica dintr-un shop si sa ti-l instalezi singur, din moment ce ai pasi pentru instalare, pe site.. asta e, acum stim, ca nu.. :)

Oarange poate livra STB-ul si din magazin fara probleme insa nu ai avea ce face cu el fiindca cartelele sunt livrate doar prin instalatori care fac la instalarea echipamentului la domiciliul clientului si asocierea dintre STB si cartela. Din aceasta cauza Orange nu comercializeaza STB-urile prin magazinele fizice.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!