Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Promo Pachet Orange Love

Cele mai frumoase surprize vin în pereche

Alege pachetul Orange Love cu internet prin fibră și TV prin cablu, plus un Samsung Smart TV cu prețuri în rate de la 25 €/lună și primești un Smart TV cu diagonala de 61 cm, bonus.

Fibră + TV de la 8€ / lună

Pachet PROMO alcatuit din Samsung Smart TV 138 cm de la 25 € + Smart TV 61 cm BONUS

Caracteristici Samsung Smart TV:

  • Display: 4K UltraHD, 3840 x 2160 QLED
  • Video: Quantum Processor 4k
  • Conectori: Wi-fi, 4HDM, 2 USB, 1 LAN

Descrierea completa a televizorului este disponibila aici https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare/televizo...

Sursa - https://www.orange.ro/love/client-orange/#ofertaTv

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Suna foarte bine, insa, din pacate, nu este in aria mea de expertiza, adica nu pot decide eu asupra acestui serviciu.. eu, mai mult pe partea de comunicare.. :))

@FaraUnID, teoretic, la mine in zona ar fi ok, dar, in general, nu prea schimbam ceva ce merge bine.. si, nu insist, sa nu se intample vreo chestie si sa-mi aud numai soapte gen, daaa, uite daca am schimbat ca ai zis tu!!.. cand vor aparea probleme, atunci si schimbarea va fi posibila..

@teacher, adica esti nemultumit ca tv-ul bonus nu are 81cm? Sigur nu le vrei pe amandoua de 138cm? :))))

TV-ul principal este de 138 cm, iar TV-ul bonus este de 61 cm. Cat despre cel oferit bonus.... expresia populara "calul de dar nu se cauta la dinti" !

@Jay, daca ai avea de ales, ce ai alege? ideea este ca am in plan sa cumpar 2 televizoare, unul mai mare, peste 100 de cm, si unul de 80, pentru mama mea... de aici dorinta mea pentru un tv cu diagonala de 80.

Cred că această ofertă este disponibilă doar la abonare, pentru că eu cred că pot cere o ofertă de reprelungire (îmi expiră contractul în aprilie), dar sunt convins că nu mă încadrez la oferta asta.

@teacher_ depinde unde il tine ca si distanta si la ce se uita.. de exemplu mama il tine pe frigider la bucatarie dar ea nu se uita la filme sau meciuri niciodata.. asculta muzica populara si emisiuni politice in timp ce gateste.. Si are un tv mai mic model vechi, unul mai mare nici n-ar avea loc :)..
Diferenta intre 61 si 81 nu mi se pare cine stie ce.. fiind vorba de doar 2 cm..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!