Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Castiga cu Orange TV Go si Diva

Câștigă cu serialele preferate!

Poți câștiga unul dintre cele 3 telefoane iPhone Xs, dacă urmărești canalul DIVA în Orange TV Go. Iar ca să te bucuri din plin de serialele preferate, accesul la DIVA este gratuit până pe 14 aprilie.

Iată recomandările noastre:

  • În fiecare joi ai un episod din noul sezon al serialului Crimele din Midsomer.
  • Din 23 februarie, poți vedea în fiecare duminică Camera de gardă.
  • Serile de marți sunt mai palpitante cu serialul Clubul mamelor rele. Din 10 martie fii pe fază pentru un nou sezon și descoperă mai multe despre normalitatea părinților imperfecți.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-diva...

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Răspunsuri

Chiar ma uit la postul asta zilnic.. uneori si daca am mai vazut filmul.. Este unul dintre preferatele mele si, chiar am primit notificare de la Orange TV GO ca exista un concurs nou.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!