Întrebare cu răspuns(uri)

Funcționează 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon?

Salut! Foloseste cineva 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon? Stie cineva dacă este posibil acest lucru? Imi doream de ceva timp un samsung de generație mai noua, dual sim să nu mai umblu cu 2 telefoane după mine si până la urmă l-am luat, dar, nu reusesc sa folosesc ambele aplicatii..
Am instalat 2 aplicații, având 2 cartele sim, însă pe a doua aplicație nu-mi arată niciun fel de lista, ca si cum nu ar avea acces la niciun număr de telefon.. Imi arată doar un buton de invitație prieteni... Poate, dacă aș primi mesaj as putea raspunde, dar, mi se pare aiurea... să nu pot scrie eu cuiva, dacă vreau..
Imi puteti spune dacă fac eu ceva gresit sau asta e tot ce pot obtine de la aplicația whatsapp clona?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Jay, daca la setari ----》advanced features ---》 dual messenger --》 ai activata setarea de a vedea contactele separat, dezactiveaz-o si alege sa folosesti aceeasi lista de contacte.

In cazul in care nici asa nu reusesti, incearca sa initiezi un apel, si ti se va cere permisiunea de a sincroniza agenda, pe care ar trebui sa i-o oferi:)

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
3
4909 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (60)

88%

60 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

88% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nu! Orice fac, si cu si fara cartela sim, rezultatul este acelasi.. chiar am adaugat un numar direct acolo si degeaba... mai am sa incerc ultima varianta, data de Anca si, daca nici asa nu vrea, aia e.. o sa ma plimb in continuare cu 2 telefoane.. ca, la cum arata aplicatia asa, parca vorbesc cu oameni pe care nu-i vad :)))

@rafa.bloger, o sa incerc diseara.. ideea e ca, probabil, de la atatea incercari, nu mai merge sa ma conectez inapoi pe telefonul vechi imediat ce vine sms-ul, ci, dupa ce vine sms-ul trebuie sa apas pe suna-ma si primesc un apel de la un robot care-mi dicteaza un alt cod.. mi-a creat o stare de nervi si mi-am luat pauza de la incercari :D..
Revin cu feedback...

Salut! După lupte seculare.. se pare ca merge.. Am debifat butonul care separa listele de contacte.. Acum vad aceeași lista pe ambele aplicatii.. După ce am văzut că funcționează, am mutat si sim-ul 2... Teoretic se poate să fie si liste separate, dar, ar mai fi de umblat in setări si oricum, am obținut de voiam... Pfiu... :)
Mulțumesc!

@Cod, scrie in raspunsul ales ca și soluție..
Nu stiu ce telefon ai tu, posibil sa difere puțin denumirile, dar, pasii cred ca sunt aceiași..
Pasii sunt:
Setări - Setări avansate- dual messenger- lista separata.. incarc si pozele acum..

Lista de contacte e una, cea de pe telefon. Iar aplicatiile sunt separate, diferentiate prin doua cercuri portocalii pe coltul drept, jos. De altfel daca Whatsappu detecteaza 2 SIM-uri, de obicei intreaba daca vrei sa instalezi si configurezi dual app. Deci se poate.

Whatsappu' de pe SIM2 va avea cercurile portocalii pe iconul aplicatiei, iar cel de pe SIM1 e cel obisnuit, care-l stiti.
Aaaaaaa, si inca ceva: imaginile, fisiere, documente,etc se gasesc separat in memoria telefonului. Mai exact, pt sim1, in mod obisnuit, intr-un folder al whatsapp, dar pentru Whatsappu de pe SIM2, un folder similar de "whatsapp" se va regasi intr-un alt folder dedicat aplicatiilor "Dual app". Deci sa nu credeti ca au disparut sau vor fi de negasit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!