anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Funcționează 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon?

Jay
Campion certificat
Salut! Foloseste cineva 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon? Stie cineva dacă este posibil acest lucru? Imi doream de ceva timp un samsung de generație mai noua, dual sim să nu mai umblu cu 2 telefoane după mine si până la urmă l-am luat, dar, nu reusesc sa folosesc ambele aplicatii..
Am instalat 2 aplicații, având 2 cartele sim, însă pe a doua aplicație nu-mi arată niciun fel de lista, ca si cum nu ar avea acces la niciun număr de telefon.. Imi arată doar un buton de invitație prieteni... Poate, dacă aș primi mesaj as putea raspunde, dar, mi se pare aiurea... să nu pot scrie eu cuiva, dacă vreau..
Imi puteti spune dacă fac eu ceva gresit sau asta e tot ce pot obtine de la aplicația whatsapp clona?
Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Anca07
#StarMember
Jay, daca la setari ----》advanced features ---》 dual messenger --》 ai activata setarea de a vedea contactele separat, dezactiveaz-o si alege sa folosesti aceeasi lista de contacte. In cazul in care nici asa nu reusesti, incearca sa initiezi un apel, si ti se va cere permisiunea de a sincroniza agenda, pe care ar trebui sa i-o oferi:)

Vizualizare soluţie în postul original

27 Răspunsuri 27

Razvan
#StarMember
Da, am avut o perioadă scurtă pe Huawei P10 lite și pentru numărul de Telekom și le puteam utiliza în paralel.

Ascary
Campion certificat

Din ce cunosc eu nu functioneaza doua aplicatii whatsapp pe acelasi telefon,doar daca ai rula alternativ doua OS-uri diferite,android si windows mobile. Nu cred ca merita sa faci acest efort,root etc pentru o singura aplicatie.

Totusi am gasit si o alternativa pentru telefoanele dual SIM pentru a folosi whatsapp-ul.

"How to use dual WhatsApp in a single phone"

https://www.google.com/amp/s/www.gadgetsnow.com/how-to/how-to-use-dual-whatsapp-in-a-single-phone/amp_articleshow/66089005.cms

Razvan
#StarMember
Trebuie sa ii dai permisiune sa aibă acces la agenda și la clona whats app și apoi restart la telefon.

Miha_Z
#StarMember
Unele mobile au varianta de clonare a aplicatiilor. Urmeaza pasii pusi de @Ascary si ar trebui sa mearga. Succes!

Vio73
#StarMember
Teoretic, cred că da,. Sigur, dacă telefonul e dual sim și ai două numere în el.

Jay
Campion certificat
Merge să instalez 2 aplicatii, ceea ce am si facut, dar, pe a doua nu vad lista de numere de telefon.. ca si cum n-ar exista.. Ca idee, nici nu cred ca ai nevoie de dual sim, de fapt ai nevoie să poți instala 2 aplicatii si să ai 2 numere de telefon.. Asa cum poți folosi whatsapp pe desktop, merge si pe telefon fără să ai sim-ul in el, asta e verificată de mine.. am avut acum cativa ani whatsapp pe un număr care era in alt telefon.. Nu inteleg împreună de ce nu merg..

Anca07
#StarMember
Salut Jay. Da se poate, doar ca trebuie sa activezi functia de dual messenger. La samsung se alfa in: settings-advanced features-dual messenger si de acolo alegi ca whatsapp-ul sa fie folosit pt 2 nr de telefon. Dupa ce faci alegerea, va dura 1min sa se instaleze si vei gasi al 2-lea icon, in aplicatiile tale/home screen. Functioneaza, pentru ca e testat de mine:) ai poze atasate. Spor si succes! Sa ne spui daca ai reusit!

mihai_13
Maestru
Eu am folosit cateva luni de zile dual whatsapp pe un samsung j5 2017 dual sim, functioneaza perfect. Cand instalezi whatsapp din play store te intreaba automat daca vrei dual whatsapp si cred ca este la fel pe toate telefoanele dual sim.

Jay
Campion certificat
Cam asa arata aplicația geamana.. Deși lista are aproximativ 150 de numere, nu se vede nici macar unul.. am adaugat încă unul direct in explicație si tot nu se vede.. mi-am scris singura, apare mesajul dar, desi numărul există în agenda nu apare numele.. nu inteleg.. o pot folosi, dar, nu pot alege cu cine vreau sa vorbesc.. 😞

delfinas
#StarMember
La Huawei ai , pt Facebook, Whatsapp si Mess, aplicatie geamana. Ai activat, ai doua iconite separate, fiecare cu un cont diferit. Whats merge si daca nu ai SIM cu nr ala in telefon. Nu stiu cum e la celelate marci de telefon.

Jay
Campion certificat
Păi, asta am si spus si in descriere si in comentarii... Am instalat 2 aplicatii, chiar înainte să întreb dacă a folosit cineva două în același timp si daca au funcționat ok ambele. Instalarea a fost cel mai simplu lucru de facut, dar, a doua aplicatie, geamana cea rea, nu vede lista de contacte.. Am instalat de 3 ori, în ideea că poate n-am fost atentă cand a cerut permisiunile.. dar, nu asta e problema. Pe parcurs mi-am dat seama ca nu e nevoie de cartela sim, doar de aplicația geamana si de un numar de telefon... Undeva greșesc dar, nu stiu unde. Poate trebuie sa umblu in setările telefonului.. nu stiu.. Multumesc pentru răspunsuri..

Vio73
#StarMember
Probabil că merge doar pe anumite tipuri de telefoane. am văzut la cineva, dar nu mai știu ce model de telefon avea.

Anca07
#StarMember
Jay, daca la setari ----》advanced features ---》 dual messenger --》 ai activata setarea de a vedea contactele separat, dezactiveaz-o si alege sa folosesti aceeasi lista de contacte. In cazul in care nici asa nu reusesti, incearca sa initiezi un apel, si ti se va cere permisiunea de a sincroniza agenda, pe care ar trebui sa i-o oferi:)

Florin_D
Cunoscător certificat
Doua aplicatii whatsapp se pot folosi pe un telefon daca acesta permite acest lucru! In general telefoanele care ofera dualapp sunt telefoanele dualsim!