anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este Caravana Orange?

TheSpecialist
Maestru
Am văzut astăzi în trafic o mașină inscripționata "Caravana Orange". Știți despre ce e vorba?
1 Soluţie acceptată‚

"Caravana Orange" reprezinta puncte de vanzare mobile cu oferte personalizate. De regula, autoturismele din campania Caravana Orange se deplaseaza pentru oferte in mediul rural, dar si in orase.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Eu am găsit un articol mai vechi.. https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/caravana-orange-4g-discovery-tour-ajunge-pe-plaja-825 Cred că e vorba de o zona mobila de testare a noilor tehnologii puse la dispoziție de Orange. Poate sunt puse spre testare telefoane noi, sau încheiere de abonamente preferentiale pentru clienți...

Jay
Campion certificat
Eu am asociat mereu caravana cu actiunile prin tara, gen supercoders.. programul de educație digitală, organizat de Orange, începând din 2014, in mai multe orase, pentru copii cu varste pana in 14 ani.. in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala.. https://www.ziaruldevrancea.ro/special/educatie/orange-invita-micii-programatori-din-vrancea-sa-creeze-animatii-si-jocuri-la-o-noua-editie-a-concursului-national-supercoders https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/supercoders/

Razvan
#StarMember
Programul de vânzări de servicii de telefonie mobilă, internet mobil 4G și televiziune prin DTH în mediul rural. Se oferă discount la achiziția pachetului Orange Love. Primele abonamente de internet fix 4G nelimitat au fost oferite prin caravana Orange.

Vio73
#StarMember
Caravana Orange este o platformă mobilă (o autoutilitară) care merge prin mediul rural și încheie contracte pentru produsele și serviciile Orange la fața locului, oferind unele reduceri față de magazinele normale, pentru a atrage potențialii clienți. De multe ori aceasta circulă pe diverse străzi (ulițe) și are și o stație prin care își face simțită prezența și își popularizează ofertele, iar după caz, oprește și încheie contracte. Alteori, se oprește într-un loc vizibil și bine circulat și se apucă de treabă. La mine, la țară, au fost încheiate foarte multe contracte așa, dar văd că în ultimii ani nu se mai fac astfel de campanii!

Anonim
Neaplicabil
A fost o campanie mai veche. Probabil că mașina a rămas cu abțibildul campaniei :)))

TheSpecialist
Maestru
Arata destul de nou abțibildul de pe mașină...

teacher_
#StarMember
@Jay, eu cred ca trebuia sa fie inscriptionata Caravana SuperCoders, pentru a nu induce lumea in eroare. Daca scrie doar Caravana Orange, atunci probabil ca este destinata incheierii de contracte de furnizare serrvicii... Am citit si eu despre SuperCoders, si am fost tentat sa public link-urile, dar nu cred ca este asta, pentru ca acel concurs s-a incheiat, si urmatorul, adica cel de anul acesta va incepe in toamna. Imi aduc aminte de o cunostinta care lucra la Orange si care atunci cand nu avea targetul lunar indeplinit, iesea pe la finalul lunii cu caravana, impreuna cu colegii lui pe la sate, pentru a mai incheia niste contracte. Asta se intampla acum cativa ani, nu stiu acum care e situatia.

Ascary
Campion certificat
Pentru oamenii de la sate e benefic genul acesta de promovare,astfel lumea nu mai este nevoita sa se deplaseze ca sa incheie un contract. Si eu am beneficiat de un abonament avantajos prin caravana Orange,cu internet nelimitat "pe bune". Din pacate acest abonament a fost scos din oferta Orange. Eu sunt multumit totusi ca am beneficiat vreme de multi ani de aceasta oferta a caravanei.

Anonim
Neaplicabil
Poate cineva de la Orange să ne spună dacă mai există campania. Eu știu că a fost acum mulți ani. 🙂

Ascary
Campion certificat
Nu,nu mai exista acea campanie cu internet nelimitat. Nici aceea pe care am prins-o eu nu a durat mult,vreo luna de zile si apoi a fost scoasa din oferta caravanei Orange si introdus internetul cu trafic limitat, dar cu Happy Night si Cost Control incluse in abonament, ceea ce e totusi ok pentru un internet 4G. (nu sunt de la Orange, dar m-am interesat :)). )

Anonim
Neaplicabil
Asta știam și eu (că nu mai există) dar exista probabilitatea să existe în anumite zone (de exemplu unde sunt puțini abonați Orange). Știam că nu ești de la Orange, @Ascary! :))))

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă mai există sau nu, dar a fost un proiect foarte bun pentru locuitorii din zonele rurale și pentru Orange!

"Caravana Orange" reprezinta puncte de vanzare mobile cu oferte personalizate. De regula, autoturismele din campania Caravana Orange se deplaseaza pentru oferte in mediul rural, dar si in orase.