Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Update Mate 20 Lite

Eu sunt foarte curioasa de ce aproximativ toate retelele au primit update pentru Mate 20 Lite la Emui 10 si utilizatorii orange nu.
Sunt chiar curioasa cand apare pentru ca as vrea sa il folosesc.
Poate faceti si voi ceva astazi.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Aici spune ca procesul de upgrade continua

https://www.notebookcheck.net/EMUI-10-global-rollout-for-the-Mate-20-Lite-and-P30-Lite-continues.453224.0.html

Salut! Nu înseamnă că Orange nu va face upgrade, daca nu l-ai primit încă. Probabil în perioada viitoare vor primi și cei cu Mate 20 lite upgrade. Cred că scopul Orange este și de a facilita accesul clienților la cele mai bune mijloace de comunicare existente...

Eu am primit săptămâna trecută upgrade-ul la Android 10 și implicit EMUI 10.

Sunt abonat Orange dar, în cazul meu, telefonul a fost achiziționat din Altex.

Cu excepția cazului în care telefonul este unul cu firmware custom Orange, upgrade-ul vine direct de la Huawei și nu de la Orange

Huawei actualizează OS-ul, funcție de numărul final de la IMEI. Cei care au luat telefoane în primele luni de la lansare au prioritate față de cei care au achiziționat mai târziu. Când am avut P10 lite, am primit printre primii, l-am luat la 4 luni după lansare. La P20 pro, primesc actualizări greu, printre ultimii, ma luat după 14 luni telefonul.

Telefonul a fost achizitionat de la ei, tocmai de aceea eu zic ca ar trebui sa fie deja acces la Emui 10.
Eu inteleg ca se face in functie de anumite date dar cand il primesc si restul? Cand apare urmatoarea versiune???
Sa stiu de acum sa nu mai achitionez nimic de la orange pentru intarzierile lor.

Update-urile vin gradual, îl vei primi într-un final!
Nu cred că "ține" de Orange ci de Huawei :)

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Telefoanele cumparate de la orange sunt customizate, ceea ce inseamna ca ei il preiau de la huawei si il livreaza. Orange livreaza update ul pt telefoanele custom orange.

Mate 20Lite. Dar eu ce sa mai zic cu P30 PRO, ținând cont că cumnata mea a achiziționat un P30 de la eMag și următoarea zi când l-a primit și l-a deschis avea deja să facă update la emui și android 10. Nu tine de Huawei, update-ul este lansat, trebuia să-l aibă toate telefoanele cel târziu de la sfârșitul lui ianuarie, dar cei de la orange nu îl lansează pe telefoanele cu softul lor, încă îl mânuiesc și nu știu ce ar putea să mai vrea sa mai facă. Este ultima dată când mai achiziționez telefon prin orange. Este bătaie de joc.

A fost lansat din Noiembrie 2019... Suntem aproape in luna Martie. Serios? Graba?
Trebuia deja sa il primim.
Este bataie de joc!
Toti utilizatorii vodafone il au deja!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!