Întrebare cu răspuns(uri)

Orange Money permite tranzactii in valută

Orange Money permite deja tranzactiilor in valută. Felicitari!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Si ca să detaliem, sa se afle peste mari și tari, Orange Money permite transfer în 16 valute direct din contul de lei, către o persoană fizică sau juridică, în România sau în străinătate.
Valutele sunt : Euro (EUR), Dolar american (USD), Lira sterlină (GBP), Franc elvețian (CHF), Dolar canadian (CAD), Dolar australian (AUD), Coroana cehă (CZK), Coroana daneză(DKK), Forint maghiar (HUF), Yen japonez (JPY), Coroana norvegiană (NOK), Dolar neo-zeelandez (NZD), Zlot polonez (PLN), Coroana suedeză (SEK), Baht thailandez (THB), Lira turcească (TRY).
Evident, comisioanele sunt 0 iar cursul valutar de schimb promite sa fie unul avantajos.
De asemenea, se pot si primi bani din străinătate, din valutele menționate anterior.
Si pt ca s-au aratat mulți pofticioși la butoiul cu miere, pana la finele anului Orange promite sa facă disponibil serviciul Orange Money și pt utilizatorii clienți non-Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ai aflat-o si pe asta :).. Bravo lor.. cu cat mai multe tipuri de tranzactii si mai putine comisioane, cu atat mai multi clienti..

Foarte buna opțiunea, acum pot plati rata la apartament direct din OM, la curs bun.

Mai aștept cardul de credit pentru a fi un serviciu complet.

S-a realizat un update al serviciului de transfer valutar și au fost eliminate două monezi: BGN si HRK. Astfel, avem acum doar 16 valute disponibile.
@The Special List, am modificat noi răspunsul tău marcat ca soluție și am scos cele două valute.

Buna ziua! Ce se intampla cu serviciul de transfer valutar? Nu functioneaza de cateva zile? Multumesc!

Payne
Payne

Payne

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Payne

@Payne, în acest moment nu se procesează transferurile în valută din aplicația Orange Money.
Colegii noștri de la departamentul tehnic fac demersurile necesare pentru remedierea într-un timp cât mai scurt. Vom reveni aici când vom avea confirmarea că s-a rezolvat.
Mulțumim pentru înțelegere.

Sa înțeleg ca dacă plec în străinătate, și am lei in cont, și plătesc în Germania, automat imi face schimb valutar la euro și nu plătesc comision? Sau găsește ca sunt roman și îmi baga comision ca e card romanesc? Întreb ca am revolut si acolo ni face diferența având mai multe monede în același timp.

Conversia în moneda locala, se face automat la cursul Visa, care este mult mai avantajos decat cursurile valutare practicate de băncile din România. Eu am obținut și schimburi la un curs inferior celui practicat de BNR.

si daca sa zicem vreau sa scot euro de la un bancomat, aveti idee daca ma comisioneaza ? sper ca nu sunt prea insistent dar folosesc in prezent revolut si mi-as dori foarte mult sa ajunga ca revolut sa folosesc produse romanesti si nu straine. Am fost odata in Bulgaria si la gradina zoologica nu accepta decat cash. Am intrat in contul meu pe revolut, am creat un cont in leva, am schimbat 300 leva si apoi i-am scos de la bancomat fara comision , ca si cum as fi avut card direct in leva. doar cursul valutar a costat, foarte putin la revolut. Pot face asta la orange money sau platesc si c ursul valurat si comision de retragere in moneda locala de la bancomat?

Situația cu transferurile în valută din aplicația Orange Money a fost remediată și acum funcționează normal.

@Dcracea,poti fi comisionat in functie de politica bancii de unde retragi valuta.Unele practica comisioane destul de mărișoare.

@Dcracea, comisionul de retragere de la ATM este 0, oriunde în lume, cu toate astea băncile locale practica unele comisioane de acces la bancomatele proprii (inclusiv în România). Fii atent când faci o retragere, ca o sa scrie mic de tot pe ecranul bancomatului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!