Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se intampla cu cartelele PrePay neinregistrate in retea cu datele clientului?

Am citit informatia pe comunitate precum Orange a dat startul inregistrarii cartelelor PrePay cu datele clientului, oferind si un bonus de 50GB cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este, ce se va intampla cu cartelele neinregistrate cu datele clientului, vor fi dezactivate automat? Daca da, vor fi anuntati clientii in prealabil de lucrul acesta?

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut tuturor!
Ordonanța de Urgență nr 62/2019 a intrat în vigoare în data de 3 Septembrie 2019 și a fost declarată neconstituțională prin decizia Curții Constituționale la data de 18 Februarie 2020. Luând în considerare decizia CCR, datele de identificare ale utilizatorilor de cartele pre-plătite Orange, colectate până în prezent în baza acestei OUG, vor fi șterse.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (3)

50%

3 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

La noi așa se procedează . Se dau legi fără să gîndească după aceea sunt respinse ca neconstituționale. Sper ca următoarea să fie de actualitate și implementată cum trebuie.;))

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Trebuie făcut ceva și aici pentru că, numai zilele trecute, au fost câțiva glumeți care au sunat serviciile de urgență anunțând că au pus bombe prin București. Și ce să vezi, erau chiar de pe prepay aceste apeluri false.

Probabil ar exista si exceptii, dar cei care cumpara sim-uri noi sunt dintre cei pusi pe glume.... zic eu. 5euro de-o farsa e floare la ureche pt cei pusi pe asa ceva.

Mie chestia asta, să crezi in amenințările cu bombe în România, îmi pare o făcătură.
Probabil câ este menită să mai crească salariile pe la SRI sau pe la alții care, periodic, își iau câmpii din cauza apatiei jihadistului cu self respect față de statul român.
Probabil că la un moment dat îi mai apucă amocul pe băieți și mai sună câte unul la vreun Mall, cum a fost zilele trecute să mai aibă și ei activitate.
La urma urmei cât poți sta pe Tetrix și minesweeper?

@Ascary ,nu se știe niciodată dacă este o farsă sau e adevărat.Orice apel de urgență trebuie luat în considerare, mai ales cele de amenințare.De ceva timp au început să se umble cu explozibil distrugînd bancomate.Încă nu s-au întîmplat alte nenorociri ,dar s-ar putea întîmpla ,nu suntem prea departe de aceste pericole.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!