Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ajutor setare port forwarding router ZTE MF283V

Salut prieteni. Va rog,ma puteti ajuta cu pasii necesari creării unui port forwarding pe un router ZTE? Am o camera IP de la Orange,Vistacam HD 700 si aceasta nu transmite pe internet decat printr-un hub, în speță cel oferit de Orange. Eu nu am acel hub. Am un hub SmartThings insa acesta nu recunoaste camera. In reteaua locala vad imaginea camerei punand in browser ip-ul ei generat de router insa evident sa o accesez si din alta retea decat cea locala nu pot. Am creat un port forwarding in interfata routerului cu ip-ul camerei si portul alocat insa nu am reusit sa o accesez. Unde grsesc,ce pasi am sarit? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca ar trebui sa vorbesti la serviciul clienti, doar ei te pot ajuta.. Deoarece, pentru acest router, ca sa poata fi accesata camera pe internet, iti trebuie ip fix alocat de provider...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut. Personal nu am acest router, dar am gasit urmatoarele link-uri in limba engleza https://openmyip.com/ZTE-MF283-router-setup

https://portforward.com/zte/mf283/

Ia legătura cu suportul de la ZTE, poate te vor ajuta să configurezi camera.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Ascary, mulțumim pentru întrebare!
Dacă reușești, te rugăm să revii în Comunitate și să ne spui cum ai procedat. Va fi cu siguranță util și pentru alți membri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!