Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Se percepe comision dacă țin banii pe card clasic Orange Money o perioadă?

Bună seara. Dacă țin banii pe card clasic Orange money o perioada îmi ia un comision?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut Jimmy si bine si venit pe comunitate.Nu,nici un comision,oricare ar fi suma sau perioada in care tii banii in contul Orange Money.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut Jimmy si bine si venit pe comunitate.Nu,nici un comision,oricare ar fi suma sau perioada in care tii banii in contul Orange Money.

Adresez si eu aici o intrebare referitor la comisioane.Nu inteleg de unde primesc comisioane aceste servicii de la orange money atâta timp cât la noi este totul gratis (transfer bani, depuneri, ridicări de la bancomate etc).
Multumesc

Salut darvin. Nu sunt sigur daca am inteles bine intrebarea,vrei sa spui care mai este profitul Orange Money daca acest serviciu este gratuit,fara comisioane pentru tranzactii,depozite etc?

Ca membru fondator ai in primul rand avantajul returnarii a 10% din suma platita pentru facturile Orange prin aplicatia Orange Money,plus alte promotii cum ar fi aceea din aceasta iarna cu 1 punct OTY pentru fiecare tranzactie,dar nu mai mult de 50 de puncte pe luna.

Din rulajul banilor nostri :)
E ca si cum eu ti-as da bani impumut. Tu cumperi una-alta,apoi vinzi cu profit si imi dai banii inapoi fara dobanda. Sunt banci care dau si dobanda daca tii banii mai mult timp la ele.

Important este ca pe noi nu ne taxeaza chiar si la tranzactiile in valuta. Un serviciu ok din punctul meu de vedere. Nu mai stau nici cu grija cardurilor fiindca platesc direct cu telefonul la comercianti prin NFC.

Asa este si eu sunt mulțumit de aceste lucruri este foarte comod mai ales plata cu telefonul pentru ca acesta este tot timpul asupra ta fata de portofel care mai rămănea prin masina.Sa speram ca raman la fel daca nu mai bine si în viitor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!