Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Tombolă PrePay "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare"

Salut!

Astăzi s-a lansat o nouă campanie PrePay cu super premii! Cei care aveți PrePay, dacă reîncărcați cu opțiune sau credit de minimum 5 euro în perioada campaniei, primiți 50 GB și sunteți înscriși automat la tombolă. 

Premiul cel mare este un BMW i3 :)

Aici aveți mai multe detalii. Succes!

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Multumim, am un motiv foarte bun sa reincarc cartela prepay pe care o detin si nu o folosesc. Cine stie cum ma cauta norocul si pe mine. Hi hi hi

Da,la o asa masina parca as incarca si eu un Prepay. Probabil ca se castiga foarte bine din acest serviciu daca isi permit sa ofere premiu ditamai BMW-ul :) Succes tuturor!

Pai nu Razvan,fiindca la abonament oricum platesti luna de luna insa la Prepay,o luna incarci,o luna nu :) Premiul asta frumos este ca sa atraga cat mai multe incarcari. Buna strategia.
Dar daca vreodata s-ar face asa ceva la abonamente as prefera ca de cei 37.000 de euro cat costa BMW-ul ăsta sa se ofere telefoane mai bunișoare,asa cam 500 de euro unu si astfel premiul s-ar imparti la mult mai multi castigatori :)
______
Nu-i nimic Romeo,mai incarci odata. Cu cat mai multe incarcari cu atat mai multe sanse,adica una la 2.000.000 :) (cam atatea prepay-uri active are Orange)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!