Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Tombolă PrePay "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare"

Salut!

Astăzi s-a lansat o nouă campanie PrePay cu super premii! Cei care aveți PrePay, dacă reîncărcați cu opțiune sau credit de minimum 5 euro în perioada campaniei, primiți 50 GB și sunteți înscriși automat la tombolă. 

Premiul cel mare este un BMW i3 :)

Aici aveți mai multe detalii. Succes!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Multumim, am un motiv foarte bun sa reincarc cartela prepay pe care o detin si nu o folosesc. Cine stie cum ma cauta norocul si pe mine. Hi hi hi

Da,la o asa masina parca as incarca si eu un Prepay. Probabil ca se castiga foarte bine din acest serviciu daca isi permit sa ofere premiu ditamai BMW-ul :) Succes tuturor!

Pai nu Razvan,fiindca la abonament oricum platesti luna de luna insa la Prepay,o luna incarci,o luna nu :) Premiul asta frumos este ca sa atraga cat mai multe incarcari. Buna strategia.
Dar daca vreodata s-ar face asa ceva la abonamente as prefera ca de cei 37.000 de euro cat costa BMW-ul ăsta sa se ofere telefoane mai bunișoare,asa cam 500 de euro unu si astfel premiul s-ar imparti la mult mai multi castigatori :)
______
Nu-i nimic Romeo,mai incarci odata. Cu cat mai multe incarcari cu atat mai multe sanse,adica una la 2.000.000 :) (cam atatea prepay-uri active are Orange)

M-am înscris deja! Mulțumim!

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Mi-am reincarcat si eu SIM-ul prepay (pe care am activata optiunea internet prepay de 6 euro) si, pe langa bonusul de 50 GB, am mai primit un bonus de 100 GB.

Pare-mi-se ca cei 100 GB se pot consuma chiar si in 3 luni,iar daca e asa oare de unde incepe sa se scada traficul,din cei 50 GB sau din cei 100?

Se pot consuma in 3 luni, daca ai o opțiune de minim 5 Euro activa. Practic nu poți să nu reîncarci, că ramai fara resurse. Am și eu "o tonă" de net, și nu am ce face cu el. :)

Buna ziua. La sectiunea "Cum aflu daca am castigat" - linkul aferent listei castigatorilor e inactiv. CUm putem afla / vizualiza lista castigatorilor?

@John, lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul Orange după înmânarea premiilor. Vă vom ține și aici la curent.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Hmmm...s-a mai intamplat ceva cu acest concurs, sau s-a evaporat miraculos precum si lista castigatorilor care trebuia afisata pe site-ul oficial???

@John, la primele 3 categorii au fost afișați câștigătorii aici https://www.orange.ro/prepay/premii-reincarcare/?utm_sour...
La ultima categorie, cea cu mașina electrică BMW i3, premiul este în curs de acordare și validare. Urmărește site-ul nostru și mult succes!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!