Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Tombolă PrePay "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare"

Salut!

Astăzi s-a lansat o nouă campanie PrePay cu super premii! Cei care aveți PrePay, dacă reîncărcați cu opțiune sau credit de minimum 5 euro în perioada campaniei, primiți 50 GB și sunteți înscriși automat la tombolă. 

Premiul cel mare este un BMW i3 :)

Aici aveți mai multe detalii. Succes!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Multumim, am un motiv foarte bun sa reincarc cartela prepay pe care o detin si nu o folosesc. Cine stie cum ma cauta norocul si pe mine. Hi hi hi

Da,la o asa masina parca as incarca si eu un Prepay. Probabil ca se castiga foarte bine din acest serviciu daca isi permit sa ofere premiu ditamai BMW-ul :) Succes tuturor!

Abia am incarcat pe 10.02 :”(

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Pai nu Razvan,fiindca la abonament oricum platesti luna de luna insa la Prepay,o luna incarci,o luna nu :) Premiul asta frumos este ca sa atraga cat mai multe incarcari. Buna strategia.
Dar daca vreodata s-ar face asa ceva la abonamente as prefera ca de cei 37.000 de euro cat costa BMW-ul ăsta sa se ofere telefoane mai bunișoare,asa cam 500 de euro unu si astfel premiul s-ar imparti la mult mai multi castigatori :)
______
Nu-i nimic Romeo,mai incarci odata. Cu cat mai multe incarcari cu atat mai multe sanse,adica una la 2.000.000 :) (cam atatea prepay-uri active are Orange)

Eu am recomandat deja catorva cunoscuti cu promisiunea ca macar roata de rezerva imi da si mie castigatorul pentru pont )))

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1080 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

M-am înscris deja! Mulțumim!

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Mi-am reincarcat si eu SIM-ul prepay (pe care am activata optiunea internet prepay de 6 euro) si, pe langa bonusul de 50 GB, am mai primit un bonus de 100 GB.

Pare-mi-se ca cei 100 GB se pot consuma chiar si in 3 luni,iar daca e asa oare de unde incepe sa se scada traficul,din cei 50 GB sau din cei 100?

Se pot consuma in 3 luni, daca ai o opțiune de minim 5 Euro activa. Practic nu poți să nu reîncarci, că ramai fara resurse. Am și eu "o tonă" de net, și nu am ce face cu el. :)

Buna ziua. La sectiunea "Cum aflu daca am castigat" - linkul aferent listei castigatorilor e inactiv. CUm putem afla / vizualiza lista castigatorilor?

@John, lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul Orange după înmânarea premiilor. Vă vom ține și aici la curent.

Hmmm...s-a mai intamplat ceva cu acest concurs, sau s-a evaporat miraculos precum si lista castigatorilor care trebuia afisata pe site-ul oficial???

@John, la primele 3 categorii au fost afișați câștigătorii aici https://www.orange.ro/prepay/premii-reincarcare/?utm_sour...
La ultima categorie, cea cu mașina electrică BMW i3, premiul este în curs de acordare și validare. Urmărește site-ul nostru și mult succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!