Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot sa fac o reincărcare PrePay din roaming?

Salut tuturor!

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți în roaming și să rămâneți fără credit? Sau să aveți nevoie de mai mult credit?

 

Cea mai simplă modalitate prin care poți efectua o reîncărcare din afara țării este direct prin intermediul unui card bancar folosind contul My Orange. Chiar dacă nu ai cont, poți reîncărca direct de pe site de aici.

 

Dacă nu ai acces la Internet, poți să folosești coduri de reîncărcare (cumpărate din țară sau pe care să ți le transmită cineva din țară). Poți apela *122*cod reîncărcare# (dacă te afli într-o țară unde serviciul Self Care este disponibil) sau poți să apelezi secvența 222/ cod reîncărcare (14 cifre).

 

Poți deasemenea să apelezi la un abonat să-ti reîncarce cartela direct din contul lui My Orange sau Self Care *100#. La fel de bine, prin intermediul opțiunii Transfer Credit din My Orange sau de la *100# (ramura 4 – Credit și reîncărcare), un alt utilizator PrePay îți poate transfera credit direct pe numărul tău.

 

Watch out! Pentru a apela Serviciul Self Care din roaming este nevoie ca serviciul de roaming să fie activ!

 

Voi v-ați aflat vreodată într-o astfel de situație? Cum ați procedat? Cunoașteți și alte metode de reîncărcare din roaming?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte utile informațiile. Am încărcat și eu de câteva ori, aflandu-ma în Roaming, o cartela PrePay care era tot în Roaming, folosind Self Care.
Acum, cea mai simpla varianta mi s-ar părea direct din Orange Money.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Nu am reincarcat PrePay din roaming. De obicei fac reincarcari din My Orange. Multumim pentru informatiile transmise.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

De obicei incarc din contul my orange cand sunt in roaming, insa am mai folosit ca si alternativa, site-urile ce ofera reincarcare prepay pentru toti furnizorii de telefonie mobila.

Chiar am fost blocat în Roaming dintr-o cauza încă neelucidată, neavînd nici măcar posibilitatea de a putea reîncărca. Chiar dacă aveam credit nu puteam folosi datele mobile. Cînd am avut posibilitatea de a mă putea conecta la internet am reîncărcat folosind contul My Orange. De atunci îl folosesc mereu și sunt foarte mulțumit de simplicitatea, rapiditatea și eficienta cu care se operează. Chiar este un serviciu foarte bun și il recomand tuturor celor care sunt în Roaming și nu numai;))).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!