Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

In cat timp credeți că va fi afectata industria de telecomunicații de acest nou coronavirus?

Am văzut mai devreme o știre prin care se atrage atenția că sunt mari șansele ca producătorii de telefoane din China să își oprească activitatea în următoarea perioadă din cauza acestui virus.

In link aveți lista producătorilor, in funcție de țară. China este în top...https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lista_produc%C4%83torilor_de_telefoane_mobile_pe_%C8%9B%C4%83ri

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Daca acum 3 luni credeam ca nu va avea nici o influenta, pt ca nu credeam ca se va declansa o pandemie, acum stim ca acest carcalac mic si rau va afecta grav economia mondiala, ca vom avea parte de cea mai nasoala criza economica din istoria mondiala, Daca scapam de virus, o sa avem de-a face cu foametea, la propriu. Ce tehnolgie, aia va deveni fudulie... lumea va avea pb cu nevoile de baza: mancare, apa, un acoperis deasupra capului, sursa de venit!
Ne am tot axat pe tehnologie, zboruri in spatiu si am neglijat protectia in spitale... nici chiar America nu avea spitalele dotate cu banale masti, halate si a venit virusul si ne-a adus la nivelul nevoilor de baza. Medici si virusologi din lumea intreaga se chinuiesc sa inteleaga un virus, un microorganism, tehnologia nu ne ajuta in acest caz, ca daca ne-ar fi ajutat, vedeam exact cum e format si aparea un tratament, chiar un vaccin.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Eu cred că unele părți ale tehnologiei sunt afectate, iar altele sunt puse mai mult și mai bine în valoare cu această ocazie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!