Întrebare fară răspuns

Ofertă dublă pentru cumpărarea telefoanelor în rate la Orange

Salut tuturor!

Ați văzut noua campanie "Pentru că iubesc, vreau să dăruiesc", disponibilă în magazinul online?

În perioada 6 februarie - 16 martie (EDIT: prelungire perioada 6 februarie - 10 aprilie 2020) sunt reduceri la telefoane de până la 216 euro la achiziția în rate, iar punctele Thank You valorează de 3 ori mai mult.

Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/oferte-speciale/

 

V-ați gândit ce cadou să îi oferiți luna aceasta persoanei iubite?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cu toate ca nu am in plan achizitia unui telefon, o sa imi informez cunostintete de aceasta campanie. Ce bine era daca erau reduceri si la liber...

Oferta e buna oricand ai de facut o achiziție.. De mai bine de jumătate de an ma gandesc ce sa-i iau persoanei iubite.. asa ca, mi-am comandat un telefon ☺

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Jay, si cat a fost reducerea de care ai beneficiat? Eu am facut o proba si reducerea a constat doar in scaderea, din pret, a valorii punctelor OTY, nimic altceva.

Delfinas, eu am facut comanda înainte sa vad despre ce e vorba in această campanie, mai exact, vineri.. Si, nu l-am luat în rate.. pentru ca trebuia sa-mi fac abonament de 14€, daca voiam rate.. Asa, l-am făcut de 11€.. Însă, da, s-au triplat punctele..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Sper sa se prelungească promoția!

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
115 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Oferta pare destul de bună ,însă multe telefoane nu sunt încă disponibile momentan, iar la cele mai interesante costul abonamentului mi se pare cam mare.

Gianni arata-i c-o iubesti. Cu cat cadoul e mai scump cu atat va aprecia mai mult, că asa am ajuns,sa ne masuram drogostea in telefoane. Hey,cu o floare nu mai merge nimenea? :)

Ascary eu sunt mai norocos , soția nu apreciază cadourile scumpe,însă iubește foarte mult florile. Nu se face primăvară cu o floare, dar cu un buchet bine aranjat poți ieși în evidență;))

Vio, nu întotdeauna aceasta e în prima parte, înainte de cina festivă! pe care o facem împreună cu familiarii și prietenii apropiați;)).

Update: Oferta a fost prelungită până la 23 martie 2020.
Spor la cumpărături!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!