Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Ofertă dublă pentru cumpărarea telefoanelor în rate la Orange

Salut tuturor!

Ați văzut noua campanie "Pentru că iubesc, vreau să dăruiesc", disponibilă în magazinul online?

În perioada 6 februarie - 16 martie (LAST EDIT: prelungire perioada 6 februarie - 30 iunie 2020) sunt reduceri la telefoane de până la 216 euro la achiziția în rate, iar punctele Thank You valorează de 3 ori mai mult (până în 22 iunie 2020).

Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/oferte-speciale/

 

V-ați gândit ce cadou să îi oferiți luna aceasta persoanei iubite?

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Ascary eu sunt mai norocos , soția nu apreciază cadourile scumpe,însă iubește foarte mult florile. Nu se face primăvară cu o floare, dar cu un buchet bine aranjat poți ieși în evidență;))

Vio, nu întotdeauna aceasta e în prima parte, înainte de cina festivă! pe care o facem împreună cu familiarii și prietenii apropiați;)).

Update: Campania de reduceri a fost prelungită până în 16 iunie 2020, în limita stocului disponibil.
Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You este valabilă până pe 8 iunie și se acordă doar la achiziția unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.
Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă, în cadrul acestei campanii, este de 500 € (TVA inclus).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!