Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Ofertă dublă pentru cumpărarea telefoanelor în rate la Orange

Salut tuturor!

Ați văzut noua campanie "Pentru că iubesc, vreau să dăruiesc", disponibilă în magazinul online?

În perioada 6 februarie - 16 martie (LAST EDIT: prelungire perioada 6 februarie - 30 iunie 2020) sunt reduceri la telefoane de până la 216 euro la achiziția în rate, iar punctele Thank You valorează de 3 ori mai mult (până în 22 iunie 2020).

Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/oferte-speciale/

 

V-ați gândit ce cadou să îi oferiți luna aceasta persoanei iubite?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Cu toate ca nu am in plan achizitia unui telefon, o sa imi informez cunostintete de aceasta campanie. Ce bine era daca erau reduceri si la liber...

Era bună această ofertă în preajma crăciunului :)

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Oferta e buna oricand ai de facut o achiziție.. De mai bine de jumătate de an ma gandesc ce sa-i iau persoanei iubite.. asa ca, mi-am comandat un telefon ☺

Jay, si cat a fost reducerea de care ai beneficiat? Eu am facut o proba si reducerea a constat doar in scaderea, din pret, a valorii punctelor OTY, nimic altceva.

Delfinas, eu am facut comanda înainte sa vad despre ce e vorba in această campanie, mai exact, vineri.. Si, nu l-am luat în rate.. pentru ca trebuia sa-mi fac abonament de 14€, daca voiam rate.. Asa, l-am făcut de 11€.. Însă, da, s-au triplat punctele..

Sper sa se prelungească promoția!

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Oferta pare destul de bună ,însă multe telefoane nu sunt încă disponibile momentan, iar la cele mai interesante costul abonamentului mi se pare cam mare.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Gianni arata-i c-o iubesti. Cu cat cadoul e mai scump cu atat va aprecia mai mult, că asa am ajuns,sa ne masuram drogostea in telefoane. Hey,cu o floare nu mai merge nimenea? :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!