Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] TV pe fibră proprie Orange - lipsă semnal

De aproximativ o săptămână TV-ul se oprește în fiecare noapte. De obicei la 22. Azi s-a oprit la 23. Revine dimineața urmatoare.
Știe cineva motivul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Probabil se fac lucrări de mentenanță la tine în zonă sau opresc vreun distribuitor de semnal (OLT) în zonă, din diverse motive. Ai fibra optică prin Telekom sau Orange proprie? Cred ca ar fi bine sa suni la 300 sau sa iei legătură cu un consultant Orange din My Orange prin funcția chat (Djingo) sau trimite mail la serviciul.clienti@orange.com. Succes!

Am sunat de 10 ori. Noapte de noapte. Cu plată, că 300 nu funcționează noaptea. Și nici "tehnicul" nu lucrează noaptea. Mi se spune să sun a doua zi că nu se știe nimic și nu se poate face nimic. Este incredibil.

Și eu cred că sunt lucrări prin zona ta, sau poate ceva nu e bine. Fă o sesizare scrisă din My Orange sau la adresele de email serviciul.clienti@orange.ro sau reclamatii@orange.ro, în care să le explici aceste probleme. Cu siguranță vei găsi pe cineva care să-ți rezolve sau măcar să-ți explice cum stă treaba! Succes!

Oare nu ai in setari optiunea de oprire automata? Poti intra in setarile dispozitivului, sa vezi daca nu cumva ai ceva protectie pentru copii de exemplu, si sa fie activata oprirea la anumita ora...?

Scuzați-mă, dvs. vă sună ceasul dimineața o zi la 7, alta la 7 și jumătate.
Mai rău, când sună, vă mirați?

În fine, Huawei nu are astfel de timers.

În concluzie, știe cineva de ce strică Orange serverul TV? Mai este cineva pe "fibră proprie" în această comunitate?

Internetul merge, atunci se oprește stația care îți furnizează semnal tv, fie că sunt lucrări în zonă, fie rămâne fără curent din alte motive tehnice. Este de investigat acest lucru. Poate faci poze la ONT Huawei și le trimiți apoi pe mail către Departamentul tehnic sa investigheze acest lucru. Nu cred sa existe niciun timer, sunt alte cauze acolo, posibil independent de Orange.

Razvan, exact asta cred și eu. Mulțumesc!
Întrebările sunt:
1. De ce nu știe nimic Orange? Chiar nu-și face management la echipamente?
2. Sunt singurul "fibră proprie" în această comunitate? Îi invidiez pe cei tributari Telekom. N-au Eurosport dar au 150 de alte programe!

Nu prea e in regula ce se intampla. Eu cand platesc ceva ma astept ca sa si primesc ceva pe masura. Asa ce facem,platim jumatate de abonament?
Eu propun sa ii suni pe numarul 300 si sa depui o sesizare iar apoi verifici din cand in cand ce se intampla cu stadiul sesizarii

Oricum ar fi, nu e în regulă. Trebuie să îi anunți în scris despre acest impediment. În rest, se vede bine la tv, ai toate canalele Discovery? Mulțumesc!

S-ar putea ca în zona în care locuiești Orange să aibă lucrări de întreținere sau de prelungire a fibrei optice, de obicei fac întreruperile după ora 22 pentru a nu deranja abonații în timpul zilei. Cind este o intrerupere sau două se mai poate întîmpla dar 1săptămînă și cei de la tehnic să nu știe nimic mi se pare nefiresc. Probabil au avut ceva probleme tehnice și rezolvarea lor a durat mai mult decît a fost prevăzut. Succes.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!