Întrebare fară răspuns

Posturi Orange TvGo vs. Digi Online

Printre altele, dețin și un abonament de TV de la Digi, pt care plătesc undeva la 27-30 de lei. Întâmplător, am văzut că pot să am acces gratuit la aplicația Digi Online.
La Orange, am un abonament de date, pentru care plătesc undeva la 65-70 de lei lunar, și am acces la aplicația Orange TvGo
Comparând cele două aplicații, am constatat că la Digi primesc mai mult pentru mult mai puțini bani...
Sunt un susținător a tot ceea ce înseamnă Orange, dar îmi pun reale semne de întrebare cu privire la canalele redate, care sunt majoritatea de umplutura... Înțeleg că primesc varianta de baza, dar acum, căutând un canal bun, tot ce am găsit a fost National TV, Look Sport, Deutsche Welle și Kanal D...
La Digi Online am toate canalele de filme, plus Comedy Central (exceptând HBO și Cinemax)
Oare nu se pot face ceva upgrade-uri la aceste liste de canale disponibile, in așa fel încât chiar și la pachetul de bază sa se primească macar câteva canale bune, Sau sa fie pus clientul să aleagă cu privire la ce canale ar vrea dintr-o anumită lista..?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De la Digi ai tv, iar de la Orange, probabil că nu. Dacă ai avea tv de la Orange, probabil că ai avea acces la mai multe canale, în funcție de pachetul tv ales!

Crezusem ca teacher are si televiziune Orange,fibra sau DTH,in acest caz se explica de ce are canale mai putine pe Orange TV Go. Cum spui si tu Vio,nu exista posibilitate de upgrade daca nu are si acest serviciu.

Orange TVGo este un serviciu adițional Orange TV prin fibră optică sau DTH. Practic ei mai dau la liber, câteva canale din mustcarry ca să crească probabil traficul din aplicație. Digi are mai multă experiență în piața de tv în România și își permit să negocieze mai dur cu conducerea televiziunilor și să ofere bonus clienților proprii.

Eu cred că ar avea foarte mult de câștigat dacă ar putea negocia niste canale mai bune... Ok, Digi are experiență, dar din asta se poate învăța. Sper să ajungă unde trebuie și "sesizarea" mea...

Poate ar trebui ca Orange sa lase aplicatia sa la "liber" si fiecare utilizator sa-si upgradeze cum vrea grila,dar si in functie de cat plateste.

M-am gândit să pun niste imagini cu paginile de start pentru fiecare aplicație în parte! Eu personal le am instalate ambele aplicații dar aproape că nu le folosesc. Dupa parerea mea aplicatia Orange tv GO cred ca este mai complexa insa ambele aplicatii functioneaza destul de bine si in functie de unde esti abonat, poti urmati tv online!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4387 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Nu ai nici Film now la DIGI fara a avea contractata extraoptiunea in pachetul tv
Ai o varietate mai mare la Digi online de posturi, așa este .
Eu la plecarea în august de la Telekom exact asta am gândit, și am gândit bine zic.
Cum ei fibra nu aveau, și nici de gând să tragă în blocul nostru, am ale trecerea la cei mai buni, punctual
La Orange pentru telefon, de departe cei mai buni, atât voce cât și date, și la RDS pentru televiziune digitală și internet prin fibra optica, unde la fel sunt de departe cei mai buni .
Da
Primul dintre cei doi care își va cumula ambele domenii va fi alesul pentru a avea un singur furnizor, pentru mine .
Dar când va fi aceasta, e povestea altor zile și nu depinde de noi, clienții .
Că o ultimă concluzie va spun cu mana pe inima că Telekom nu sta deloc bine, la nici unul dintre domenii .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Digi are experiență în internet fix și TV, asta e clar.
Concurența este constructivă și în folosul clientului final.
Sper că Orange va rezolva curând multe din neajunsuri și va concura cu Digi și UPC (alt mare jucător în domeniu).

Digi e axat pe televiziune si internet. Va fi mereu inaintea lui Orange, acesta avand ca principal domeniu telecomunicatiile,iar pe acest segment,evident va fi mereu inaintea lui Digi.

Orange e foarte vechi și pe internet fix și tv, dar nu în România! Mult mai vechi decât Digi, de exemplu. Greșeala lor este că au stat prea mult și nu au investit de acum 20 de ani în fibră optică, dar nu e timpul trecut.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!