Întrebare cu răspuns(uri)

Se mai ofera SIM nou la prelungire abonament cu achizitie de telefon online?

In trecut, cand se cumpara un telefon online, aveai posibilitatea sa bifezi daca ai nevoie si de un alt tip de SIM, ca sa ti-l trimita, acum am vazut ca nu mai apare acesta optiune. Stiti care este procedura, daca trebuie sa-l ceri sau trebuie sa mergi tu sa iei un SIM, pentru cazul in care cel pe care-l ai este vechi si nu este compatibil?
Multumesc!

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, se ofera. Eu am primit la prelungirea din Noiembrie 2 SIM-uri. Nu am bifat nimic, dar cele 2 SIM-uri difereau. Cred ca una era cu credit oferita cadou si cealalta era pentru schimbarea SIM-ului vechi. Nu m-au interesat si le-am lasat la pastrare in plic alaturi de contract.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu cred ca se mai ofera in Orangeshopuri insa eu am primit intr-un magazin partener la prelungirea unui abonament de 7 euro,o reducere 1 euro pe abonament,un SIM cu o optiune de 5 euro si un telefon gratuit,Nokia. Este posibil ca totusi si in Orangeshopuri sa se dea,poate cine a incercat stie mai bine si ne poate da un raspuns.

Chiar uitasem de faptul că au termen de activare.. deci @Miha Z, asta este a 3-a luna.. s-ar putea sa nu mai fie valabilă cartela cadou.. depinde de data la care ai facut modificarea..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

E cu limita??? Cred ca pe 12 am facut comanda. Sa vad daca are cineva nevoie de ea, daca nu va ramane ca si "cadou-amintire" Orange. :))

Se oferă, cu siguranță la acest moment! Cred că se vor oferi și după 1 martie, dar probabil îl vor înregistra pe numele abonatului.

@Jay da ,un multisim si un sim cu 5 euro credit valabil o luna,am achizitionat un telefon in rate cu reducerea abonamentului la 8 euro cu reducere thank you puncte triple cu prelungire fara sa apara optiunea in magazinul online.Din pacate ,reducerea abonamentului nu pastreaza resursele anterioare devenind un abonament national fara posibilitate de upgradare ceea ce m-a determinat sa-l returnez.Aviz amatorilor de telefoane in rate cu abonament de 8 euro!

@Miha si eu am avut o gramajoara de cadouri din astea, care s-au irosit.. :)))
@Vio, nu ma refeream sim cadou, ci la un sim pentru numărul meu de abonament pe care fac achiziția, pentru cazul in care cel pe care-l am nu s-ar potrivi cu noul telefon..
@Diana, asa este, abonamentul de 8 € din oferta curentă, are doar resurse naționale.. Am observat asta cat am facut simulari pe abonamente si telefoane să văd ce varianta e mai buna pentru mine.. Abonamentul pe care am facut achiziția fiind in ultimele 4 luni de contract nu-mi permitea să trec la un abonament inferior, astfel ca, el fiind de 11Me fără telefon, am trecut la 11Me din oferta curentă...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!