Întrebare cu răspuns(uri)

Se mai ofera SIM nou la prelungire abonament cu achizitie de telefon online?

In trecut, cand se cumpara un telefon online, aveai posibilitatea sa bifezi daca ai nevoie si de un alt tip de SIM, ca sa ti-l trimita, acum am vazut ca nu mai apare acesta optiune. Stiti care este procedura, daca trebuie sa-l ceri sau trebuie sa mergi tu sa iei un SIM, pentru cazul in care cel pe care-l ai este vechi si nu este compatibil?
Multumesc!

Da, se ofera. Eu am primit la prelungirea din Noiembrie 2 SIM-uri. Nu am bifat nimic, dar cele 2 SIM-uri difereau. Cred ca una era cu credit oferita cadou si cealalta era pentru schimbarea SIM-ului vechi. Nu m-au interesat si le-am lasat la pastrare in plic alaturi de contract.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu cred ca se mai ofera in Orangeshopuri insa eu am primit intr-un magazin partener la prelungirea unui abonament de 7 euro,o reducere 1 euro pe abonament,un SIM cu o optiune de 5 euro si un telefon gratuit,Nokia. Este posibil ca totusi si in Orangeshopuri sa se dea,poate cine a incercat stie mai bine si ne poate da un raspuns.

Da, se ofera. Eu am primit la prelungirea din Noiembrie 2 SIM-uri. Nu am bifat nimic, dar cele 2 SIM-uri difereau. Cred ca una era cu credit oferita cadou si cealalta era pentru schimbarea SIM-ului vechi. Nu m-au interesat si le-am lasat la pastrare in plic alaturi de contract.

Îți trimit automat și un nanosim.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Simul prepay cadou este valabil 90 de zile, dacă nu activezi numărul.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Chiar uitasem de faptul că au termen de activare.. deci @Miha Z, asta este a 3-a luna.. s-ar putea sa nu mai fie valabilă cartela cadou.. depinde de data la care ai facut modificarea..

E cu limita??? Cred ca pe 12 am facut comanda. Sa vad daca are cineva nevoie de ea, daca nu va ramane ca si "cadou-amintire" Orange. :))

Se oferă, cu siguranță la acest moment! Cred că se vor oferi și după 1 martie, dar probabil îl vor înregistra pe numele abonatului.

@Jay da ,un multisim si un sim cu 5 euro credit valabil o luna,am achizitionat un telefon in rate cu reducerea abonamentului la 8 euro cu reducere thank you puncte triple cu prelungire fara sa apara optiunea in magazinul online.Din pacate ,reducerea abonamentului nu pastreaza resursele anterioare devenind un abonament national fara posibilitate de upgradare ceea ce m-a determinat sa-l returnez.Aviz amatorilor de telefoane in rate cu abonament de 8 euro!

@Miha si eu am avut o gramajoara de cadouri din astea, care s-au irosit.. :)))
@Vio, nu ma refeream sim cadou, ci la un sim pentru numărul meu de abonament pe care fac achiziția, pentru cazul in care cel pe care-l am nu s-ar potrivi cu noul telefon..
@Diana, asa este, abonamentul de 8 € din oferta curentă, are doar resurse naționale.. Am observat asta cat am facut simulari pe abonamente si telefoane să văd ce varianta e mai buna pentru mine.. Abonamentul pe care am facut achiziția fiind in ultimele 4 luni de contract nu-mi permitea să trec la un abonament inferior, astfel ca, el fiind de 11Me fără telefon, am trecut la 11Me din oferta curentă...

Buna seara, la prelungirea abonamentului am primit un Sim nou ptr schimbarea celui vechi, banuiesc dar nu este activat. Va rog cum procedez sa activez noul Sim?? Am primit si o versiune de sistem al Orange-lui ceea ce mi s-a parut cam ciudat.... Dar problema majora este, cum activez acel Sim?? Nu am primit nici o recomadare. Mulțumesc anticipat.

Florin
Florin

Florin

User level
Nivel
2
919 / 2000
puncte
Custom field 2
Florin

@Florin, la prelungirea abonamentului, care presupun ca a fost cu achiziție de telefon, ai primit un prepay (cartela reincarcabila cu numar) si inca un sim pentru cazul in care sim-ul pe care îl ai nu se potrivește ca dimensiune cu spatiul din noul telefon..
Dacă sim-ul tau vechi se potriveste cu noul telefon, sim-ul pe care l-ai primit acum, nu ai de ce sa-l folosesti.. îl păstrezi pentru cazul in care vei avea vreodată nevoie sa-ti schimbi cartela veche.. Si acum poți muta sim-ul din telefonul vechi in cel nou..

Ms ptr raspuns. S-a potrivit Sim-ul vechi dar celalalt fiind nou am zis ca i-ar prinde bine telefonului nou. Si daca se strica Sim-ul vechi, totusi, ptr cultura mea, cum se activeaza celalalt nou??

Florin
Florin

Florin

User level
Nivel
2
919 / 2000
puncte
Custom field 2
Florin

Intră în My Orange de pe PC, pe varianta veche și vezi dacă apare undeva în stânga ,, schimbare sim''. Intri acolo, selectezi numărul și bagi cele 13 cifre care sunt scrise pe noul sim. Dacă merge. Succes!

https://www.orange.ro/help/arhiva/magazin-online/cum-pot-...

Uneori se intampla să se deterioreze sim-ul.. asa ca e bine ca ai unul de rezerva dacă tot l-ai primit.. plus ca ai scapat de mutat informatii dintr-un sim pe celălalt..
Dacă vei avea vreodată probleme cu sim-ul poți contacta Orange cum iti este mai la indemana.. poți scrie pe chat, din contul tau My Orange, să le explici si iti vor cere seria sim-ului sa-l activeze ei, sau, poți trece pe la un Orange shop care iti este în drum sa ti-l activeze..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!