Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Abonamente fără telefon cu număr nou

Salut tuturor! Avem de curând o nouă opțiune în magazinul online: clienții care au deja un abonament Orange și vor să își mai facă unul pot alege un abonament fără telefon, cu număr nou: https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon

 

Știați despre această opțiune? Ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt un pic intrigat. Pana acum nu se putea face abonament fără telefon? Sau e vorba doar de online?
Oricum, cred ca e util ca dacă vrei musai încă un abonament, nu mai trebuie neapărat sa te deplasezi în Shop sau Store.

Nu stiam ca a aparut ca optiune separata.. Inainte, cand mai verificam contul, si mai faceam niste simulari, stiu ca puteam sa iau si abonament nou, stiu ca aveam lista inainte de finalizare cos cumparaturi si puteam alege numarul din sugestii.. de asemnenea, stiu ca, in cosul de achizitii, aveam posibilitatea sa optez pentru un sim potrivit telefonului achizitionat, daca doream.. la ultima simulare, nu am mai vazut aceasta posibilitate..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ideea este ca pe magazinul online la adresa https://www.orange.ro/magazin-online/ a fost adaugata categoria Abonamente Fara Telefon la adresa https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon

1. Daca ai deja un abonament si mai vrei inca unul trimiti o solicitare carte departamentul de ofertate, pentru ca oferta de pe site este una standard.

2. In contul de abonat, daca esti iesit din perioada minima contractuala si vrei sa-ti modifici abonamentul NU apar toate abonamentele din oferta comerciala. Adica sistemul sugeraza pentru tine doar abonamente cu valoarea lunara mare.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@The Special List în magazinul online clienții își puteau face abonamente noi doar cu telefon, acum pot și fără telefon :) aceasta ar fi noutatea

Ar mai fi fost o optiune interesanta sa-ti poti trece numar de Prepay la abonament, tot online...sau, la fel, tot la abonament configurat pe placul tau, cum este Orange Young.

Nu stiu cat de folosita va fi varianta. Cartela s-ar trimite prin curier si ma gandesc ca ar dura mai mult decat daca clientul s-ar duce intr-un Shop.

Este o idee oarecum inovatoare, mai ales că am avut și aici multe întrebări legate de al doilea număr. Daca va și prinde, Orange va avea de câștigat.

Nu știam de această opțiune, mi se pare una destul de interesantă, cred că vor fi destui clienți pentru o nouă cartelă . Din cîte am văzut pe simulare cel mai mic abonament este de 8€.

Pentru cei care locuiesc in rural este ok aceasta oferta,astfel primesc acasa contractul si cartela fara sa mai faca un drum pana la "oraș" :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!