Întrebare fară răspuns

Zvon Samsung Galaxy Note20

Seria Galaxy S20 de la Samsung încă nici nu a fost anunţată în mod oficial şi deja avem primele informaţii neoficiale despre Galaxy Note20, seria de smartphone-uri de productivitate, echipate cu stylus. Modelele S20 vor fi cele mai bune smartphone-uri pe care Samsung le-a creat până în prezent, însă chiar şi acestea vor putea fi îmbunătăţite în următoarele şase luni, iar display-ul ar putea fi capitolul la care dispozitivele Note20 ar putea fi superioare modelelor care ajung pe piaţă primăvară.

 

Tradiţional, Samsung a lansat dispozitivele Note spre finalul verii, deci nu există prea multe motive să credem că Note20 va fi lansat mai devreme sau mai târziu. Astfel, până la sfârşitul lunii august, compania are timp să îmbunătăţească anumite tehnologii integrate în Galaxy S20 pentru a oferi o experienţă de utilizare superioară.

 

Conform IceUniverse, un leaker celebru de pe Twitter, cea mai importantă îmbunătăţire de pe Galaxy Note20 va fi modul de afişare la 120 Hz de pe ecranele telefoanelor. Modelele Galaxy S20 vor fi primele smartphone-uri Samsung cu afişare la 120 Hz, însă zvonurile afirmă că această performanţă nu va putea fi atinsă la rezoluţia nativă a ecranelor. Astfel, cei care vor dori să folosească telefonul în rezoluţie QHD+ vor trebui să treacă pe modul de afişare la 60 Hz. Pentru 120 Hz în mod dinamic (care se schimbă automat în funcţie de aplicaţia rulată), va fi necesară utilizarea rezoluţiei Full HD+.

 

Astfel, modelul Note20+ ar putea fi primul smartphone Samsung care va putea să afişeze conţinut la 120 Hz pe un ecran QHD+ la rezoluţie nativă. Spunem Note20+, pentru că modelul Note20 ar putea să păstreze modelul de anul trecut de la Note10 şi să fie livrat din fabrică cu un panou Full HD+.

 

Desigur, este prea devreme să putem trage concluzii despre capabilităţile modelelor Note20, care vor ajunge pe piaţă abia în toamnă. Cert este că Samsung va livra telefoane cu cele mai performante tehnologii pe care le are la dispoziţie în 2020, iar îmbunătăţirile vor putea fi văzute chiar şi între dispozitive lansate la 6 luni distanţă.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/galaxy-note20-primele-detalii-despre-ecranul-urmatorului-telefon-de-top-de-la-samsung-18794757/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/first_batch_of_samsung_galaxy_note20_leaks_starts_pouring_in-news-41359.php

Sursa 3 - https://twitter.com/UniverseIce/status/1224518118984171520

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu-i rau. Hardware-ul pare super ok. Sa vedem cum se misca si in folosirea zilnica. :) Pentru ca degeaba hardware-ul e impresionant, daca soft-ul il trage in jos.

Samsung Galaxy Note 20 a fost strecurat intr-o reclama la aer conditionat

Samsung a lansat pe 25 Martie ceea ce pare a fi o simpla reclama la un sistem de aer conditionat. Ceea ce nu au observat multi este insa telefonul din reclama, cu care o tanara controleaza temperatura de la distanta. Aceasta tine in mana ceea ce pare a fi noul Samsung Galaxy Note 20.

Pare o simpla reclama la un aer conditionat, pana cand la secunda 54 din clip, vedem un telefon. Un telefon caruia ii lipseste notch-ul si are ceea ce pare a fi Infinity Display. Si fiind tot un ecran, telefonul are camera frontala integrata sub display. Ce sa fie oare? Galaxy S20 avem, cu tot cu variantele sale, altu’ mai ieftin nu prea cred, deci este vorba despre Samsung Galaxy Note 20.

Bine, ar putea fi un simplu mock-up, insa asemanarile cu leak-urile care au tot aparut pe internet sunt izbitoare.

Sursa - https://zonait.ro/samsung-galaxy-note-20-a-fost-strecurat-intr-o-reclama-la-aer-conditionat/

Samsung livrează Galaxy S20 în două configurații distincte, una fiind motorizată de chipsetul Snapdragon 865 iar a doua de soluția proprie Exynos 990, cumpărătorii primind-o pe una sau pe cealaltă în funcție de regiunea în care se află, fără a fi informați în mod explicit sau a le fi oferită posibilitatea să aleagă.

 

La scurt timp după lansarea seriei Galaxy S20 a ieșit la iveală că cele două variante de configurație nu sunt chiar atât de similare pe cât ar fi dorit Samsung, ediția cu chipset Exynos 990 având performanțe sesizabil mai mici decât cea bazată pe Snapdragon 865. Aparent, nemulțumirea este și mai mare în spatele ușilor închise, eșecul inginerilor Samsung de a ține pasul cu rivalul Qualcomm fiind interpretată ca o umilință în țara natală.

 

Însă lucrurile nu vor rămâne așa pentru mult timp, Samsung pregătind o versiune revizuită de chipset care va debuta sub numele Exynos 992, cel mai probabil pe modelul Galaxy Note 20.

 

Încă neanunțat oficial, Exynos 992 va fi produs folosind noul proces de fabricație pe 6nm dezvoltat de Samsung, câștigul de performanță promis fiind de 1-3%, comparat actualului etalon Snapdragon 865 și ceva mai mult, dacă ne raportăm la Exynos 990.

 

Un alt motiv pentru care Samsung ar putea avea nevoie de un chipset Exynos mai rapid este întârzierea sau anularea de către Qualcomm a reviziei Snapdragon 865+. Astfel, Exynos 992 devine un element esențial pentru departajarea lui Galaxy Note 20 de actualul model Galaxy S20, dar și de restul competiției din piața smartphone. Deși este posibil ca Samsung să livreze noul chip Exynos și altor producători, Galaxy Note 20 va fi cu siguranță primul beneficiar. Nu în ultimul rând, disponibilitatea unui chipset propriu și cu performanțe competitive poate fi o plasă de siguranță pentru eventualitatea în care actuala criză Covid-19 aduce noi perturbații pe lanțul de aprovizionare cu componente.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-note-20-19144184/

Sursa 2 - https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-exynos-992-soc-improved-performance/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!