Întrebare cu răspuns(uri)

Roaming-ul pe cartela functioneaza doar cu optiunea de 12 euro?

Pe cartela reîncărcabilă, funcționează roamingul in comunitate doar cu opțiunea de 12euro? Mă refer la momentul în care te afli in afara țării mai mult de o lună și cineva din țară reîncarcă pentru tine, cu care dintre opțiuni încarcă? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!
Da, poti folosi optiunile cu resurse in roaming SEE si daca reincarca cineva acel numar din tara, iar numarul catre care s-a efectuat reincarcarea este in afara tarii, in comunitatea europeana. Acum ceva timp, mama era plecata la munca in Germania, si statea cam 2 luni jumate, pana la 3 luni, iar eu lunar ii reincarcam 10 sau 12 Euro si nu avea probleme.
Atentie, exista doua posibilitati: 1, optiunea de 10 Euro, dar este disponibila EXCLUSIV online, din contul tau orange, sau 2, optiunea cu 12 Euro, disponibila atat online cat si in magazine. Doar aceste 2 optiuni au resurse in roaming SEE, adica in Tarile UE.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Dacă folosești bara de "cauta in comunitate" poti gasi subiecte de discuție asemănătoare si poti afla mai repede răspunsuri la intrebarile tale..
Din ce vad eu si optiunea de 10€ are acces la roaming.. însă, doar SEE.
Opțiunea de 12€ este necesară daca esti in afara spațiului SEE..
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

La prepay dacă stai mai mult de 30 de zile și înregistrezi un consum de resurse mai mare decât în țară, intri pe consum abuziv și vei fi taxat adițional.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!