anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Notificare super enervantă in My Orange (My Heartbeats)

Neaplicabil
Buna seara, colegi. Nu știu de unde sa mai incerc și ce să mai fac că sa scap de minunea asta din my orange cu iubirea și cu inima .
Am dat reject, am respins, degeaba, tot apare la o nouă intrare în aplicație .
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@Noah, mulțumim foarte mult pentru feedback! În urma sesizării tale, am modificat regula de afișare a acestei notificări în aplicația My Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Neaplicabil
Presupun ca ai dat “mai tarziu”. Aparent pentru aplicatia My Orange, asta inseamna la urmatoare pagina accesata. :))) Ar cam trebui pus un timer acolo, dupa prerea mea. De macar cateva ore, daca nu mai mult. Altfel o sa te tot spameze. :))

Neaplicabil
Am dat și mai târziu, am și refuzat, am șters și cookies aplicație . Ce altceva sa mai incerc ?

Neaplicabil
Nu vreau sa-ti zic, ca o sa se supere Orange pe mine. :)) Parerea mea e ca ar cam trebui rezolvata problema asta rapid pentru ca, intr-adevar, nu prea mai poti face nimic in aplicatie fara sa-ti apara pop-up-ul ala. Au mai fost promotii, dar parca nu erau atat de "in your face". :))) Ce ai putea sa faci este...o perioada, cel putin pana se rezolva problema asta, sau se incheie promotia, sa folosesti site-ul in locul aplicatiei.

Neaplicabil
Nu scap de iubire nicicum . No asta este.

Neaplicabil
Stiu ca esti suparat, si inteleg perfect de ce. Intrucat aplicatia foloseste pop-up-ul ei...nu poti nici sa blochezi notificarile, pentru ca nu foloseste sistemul de notificari inclus in telefon. Deci..in cazul asta, nu stiu ce alta varianta sa-ti recomand...

Neaplicabil
Tot apare la intrarea in aplicație .

Neaplicabil
Offf... Ti-am zis...incearca eventual daca te descurci cu site-ul. Sper ca Orange sa rezolve problema asta repede, astfel incat sa poti folosi aplicatia. Dar pana atunci, daca ai nevoie de acces la cont, cred ca asa ar fi cel mai ok. Sorry. As vrea sa-ti dau o idee mai buna, dar chiar sunt in pana in momentul asta. :))

Vio73
#StarMember
Eu am acceptat-o ca atare!

teacher_
#StarMember
Mie nu mi-a aparut nici o notificare de genul... Daca nu ar fi fost postarea unui coleg de aici, nici nu as fi stiut de my heartbeats...

mihai_13
Maestru
poate rezolvi asa daca nu ! root la telefon si erase 😉

Neaplicabil
God bless you my friend . A mers . Acum e ok .

Neaplicabil
Huh... ma gandeam ca n-o sa mearga asa. Interesant ca a mers! Foarte tare. Bine ca ai rezolvat. 🙂

Neaplicabil
A mers .Doar un chenarel mic a mai rămas sub poza de profil . Dar ăla mare care acoperea toooot ecranul a dispărut .

Ascary
Campion certificat
Pe mine nu ma deranjeaza reclamele Orange din aplicatia My Orange. Este drept ca nu intru nici prea des,odata sau de doua ori pe luna sa verific facturile. Ca sa stiu mereu consumul de trafic sau minute am pus pe ecranul principal widgetul My Orange. Arata si bine mai ales ca am ales varianta dark mode. Pun o captura :) (arata internet nelimitat fiindca am primit de ziua mea bonus o luna de internet nelimitat)