Întrebare cu răspuns(uri)

Pot primi bonusul de internet prin My Heartbeats dacă sunt client Orange dar bătăile inimii sunt trimise din alta rețea?

Prin My Heartbeats poți trimite bătăile inimii persoanelor dragi, primind un bonus de internet aferent. Acest lucru este valabil între toți clienții Orange și, citez, "Bătăile inimii se pot trimite și dacă nu ești client Orange, prin aplicația My Orange, dar nu vei primi bonusul de date."
Dar dacă trimit de pe un număr din alta rețea către un număr Orange? Persoana respectiva primește bonusul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna intrebare.. eu nu cred ca cei din afara retelei primesc bonusul, din moment ce nu primesc nici daca le trimite cineva din orange, cu atat mai mult n-au cum sa primeasca daca trimit ei.. sincer, nu cred ca au acces, din moment ce bonusul il trimiti din My Orange.. nu ai numar in orange nu ai My Orange..

Nu asta am întrebat. Am înțeles ca cei din afara nu primesc bonus, asta este specificat clar, eu vreau sa știu dacă trimis din afara către Orange, destinatarul primește și bonus de internet, client Orange fiind. Treaba asta nu este specificata în mod expres.

Nu este specificata in mod expres, dar, eu spun ca daca n-ai numar in reteaua Orange, nu ai acces la My Orange, deci nu ai cum sa trimiti ceva din My Orange, cum se trimit in cazul asta bataile inimii, deci, n-ar avea cum sa primeasca destinatarul un bonus la ceva ce tu nu ai cum sa-i trimiti, dar, poate ma insel..

Uite ca fraza asta mi-a scapat.. dupa fraza "Orice persoană fizică, abonat Orange sau utilizator de cartelă activă Orange PrePay poate trimite bătăile inimii folosind aplicația My Orange de pe un smartphone pentru a primi un bonus de date." n-am mai citit.. Asa e, nu e specificat.. in cazul asta putem doar sa ne dam cu parerea, teoretic, din moment ce poti primi tu si persoana careia ii trimiti, eu as spune ca destinatarul, client Orange, ar trebui sa primeasca.. dar, buna observatie :))

Probabil pentru ca oricine poate descarca aplicatia.. dar si eu ma intreb, pentru ca, din ce-mi amintesc, primesti un cod pe telefon, cand iti creezi un cont My Orange.. Probabil s-au schimbat regulile si nu este nevoie sa ai numarul in retea sa iti poti face cont... Dar, imi pastrez parerea in privinta bonusului, ar trebui destinatarul, client Orange, sa-l primeasca, indiferent cine-l trimite..

Asa zic și eu, pt ca bonusul de internet vine de la Orange, nu e un transfer de pe numărul expeditorului.
Oricum, conversandu-ne aici, m-a bufnit rasul pt ca îmi imaginez un flăcău acolo sus în clădirea Orange, într-un birou, care exclama: "Ba, incredibil! Au găsit ăștia o bubă și de data asta!"

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!