Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Canalele satelit extra sunt de calitate sau umplutura?

Sunt curios daca merita sa instalezi kitul extra satelit

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca ești pasionat de acele canale, merita să îl instalezi. Depinde doar de preferințele tale. Canalele nu sunt de umplutura oricum.

Kit-ul extracanale recepționează programele la la liber de pe satelitul Astra 19. Sunt diverse canale de divertisment ( muzică, filme, desene, etc), dar nu sunt subtitrate. Aceste canale le poți recepționa și cu alte antene și receptoare. Eu, de exemplu, am o antenă motorizată de 1,2 m, pe care o pot pune pe orice satelit. Sigur, m-am cam plictisit de astfel de programe de umplutură și prefer canalele normale. E alegerea ta dacă dorești să dai în jur de 50 de lei ( o singură dată) pentru a ți se instala acel kit. Ai aici detalii:

https://www.orange.ro/tv/kit-extra-canale/index.html

Succes!

Îți pot da exemple destule, dar poți vedea pe satelit direct, canalele necodate. Uite, de exemplu canalele Arte, ZDF, din Germania, franțuzești, englezești, etc, care nu știu cât merită.

Detalii pe aici:

https://ro.kingofsat.net/pos-19.2E.php

Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!