Întrebare fară răspuns

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
381 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu te gîndi că Telekom au oferte mai bune; am fost clientul lor și m-am lămurit. Așteaptă puțin și negociază cu calm; sigur vei găsi înțelegere în rezolvarea problemei .Succes

Voi astepta sa ma sune maine . In functie de ce se va întâmpla maine, voi lua o decizie . Daca imi ofera ce vreau la pretul corect. Raman la orange. Daca iar lungeste vorba si ma duce cu vorba, plec fara sa clipesc.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
381 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Probabil de emoție că a rezolvat problema nu mai poate corespunda cu noi, sa-l lăsăm puțin să se adune. Veștile le vom afla cît de curînd, trebuie doar să avem puțină răbdare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!