Întrebare fară răspuns

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Imi pare rau pentru situatia ta.. insa cred ca e mult spus sa fugiti de o companie pentru ca ai avut probleme cu o persoana.. oriunde se poate intampla asta, pentru ca peste tot sunt angajati oameni si oamenii gresesc.. nimeni nu este perfect.. In urma sugestiilor, poate vor fi revizuite politicile de fidelizare a clientilor vechi..
Din ce stiu, difera abonamentele.. nu sunt valabile aceleasi abonamente pentru toti..

Iti doresc sa primesti o oferta pe masura asteptarilor.. :)

Mai gasesti subiecte cu informatii aici
https://comunitate.orange.ro/questions/2150646-abonamente-business-mobile
https://comunitate.orange.ro/questions/1994012-abonamente-corporate

Nu este vorba de probleme cu o persoană. Am facut o cerere de reofertare cu mai bine de 1 an in urma. De 1 an de zile imi ofera doar pachete standard de pe site , si mereu imi spune ca va lasa o notă pe cont pentru a fi sunat de cineva de la reofertari. De cate ori am fost sunat de la reofertari, mereu eram întrebat ce oferta doresc, si ca vor lasa o notă pe cont sa ma sune alta persoana cu oferta. Mereu cand eram sunat, eram sunat de acelasi domn Vuia, care imi propunerea mereu aceeasi ofertă. Pachetul care pe site este la 25€ tva inclus, mi se oferea la 34€ tva inclus, pentru ca sunt persoana juridică. Ai atunci intrebare : oare doar pățania mea ? Sau o rețea de nimic ? Intrebare: Cu ce își răsplătește orange clientii fideli ? Raspuns: cu adăugarea a 9€ la pachetul standard de pe site, si oferirea pachetului asa. La 34€, cand pe orange.ro este ls 25€.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Imi pare rau ca treceti prin asa ceva si, sincera sa fiu, nu stiu ce sa va spun. Stiu doar ca toate companiile au preturi mai mari la abonamentele Business decat la cele pentru persoane fizice. Daca sumele marite au si ceva in spate, asta nu mai stiu. Cat despre faptul ca va suna doar un agent, este posibil sa aveti o persoana dedicata contului? Ca sa faciliteze comunicarea?
Oricum, voiam sa va multumesc, ca cititor al postarii, ca ati pastrat tonul echilibrat si domnul de la reofertare a continuat sa fie "domnul Vuia" si "dansul". Stiu ca e normal sa fie asa, dar, din pacate, normalitatea este intalnita din ce in ce mai rar.

Daca dureaza de asa mult timp, ar trebui mers direct la Orange si discutat. Indiferent cine sa ocupa de cont, nu cred ca este obligatoriu sa o faca la infinit, daca nu puteti colabora cu persoana respectiva... Eu asa as face, daca telefonic, sau prin mail-uri, nu ne intelegem..
Eu n-am reusit sa gasesc pretul asta, doar informatia ca se fac oferte personalizate. Am gasit in schimb in oferta pentru persoane fizice la 25euro Orange Me Start 25 5G, fara telefon, cu bonus net nelimitat.. Cu siguranta companiile nu au aceleasi oferte ca si persoanele fizice.. Si, eu cred ca este valabil pentru oricare companie de telecomunicatii..
Daca as avea o astfel de informatie la indemana, mi-as lua documentele (imputernicire de la firma) si informatia despre oferta si as merge sa discut direct la Orange..
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

JAY , am întrebat de unde acest abonament de 34€ , ca nu l-am vazut nicăieri. Mi sa spus ca este un abonament bussines care il au doar in oferta de loialitate, nu este public pe site. ( Cu toate că ar trebuii sa apara undeva acel pachet , ar trebuii sa fie undeva ca sa poata fi implementat ). Am spus ca doresc un document oficial in care compania sa demonstreze ca are in oferta de loialitate acest pachet, pentru a ma putea adresa catre cei de la ancom . Nu am primit acel document nici azi. Cererea pentru acel document, cum ca acel pachet exista in oferta orange este facuta din decembrie. Am cerut implementarea acelui pachet. ( fiind convins că acel pachet nu exista si nu poate fi implementat). După 2 luni, nu am primit nici un raspuns. A fost doar o bătaie de joc. Domnul respectiv, nu se aștepta sa refuz oferta si sa cer un document care să ateste că există acest pachet de 34€ in portofoliul companiei. Eu am cerut acest lucru. Nu are de unde sa imi ofere acest lucru. Treaba sta in felul urmator. Eu am spus din start ca nu accept nici macar pachetul standard de 25€, si ca as vrea sa mi se faca o reducere pentru vechimea mea. Acum ei fiind convinși că eu nu voi accepta pachetul de 34€ tva inclus , mi-au propus aceasta varianta, pe care eu clar nu o acceptam. Nu am acceptat-o si am cerut o alta reofertare. Mi sa spus ca deja am primit o oferta care am refuzat-o si ca numai pot primii alta pentru ca domnul Vuia a lăsat o notă pe contul meu, ca am primit o oferta de la dânsul, si am refuzat oferta dansului. ( sa simtit el jignit ca i-am refuzat ofera ) . Dar cum as putea dupa o vechime de 23 de ani în rețea sa accept la costul de 34€ , un pachet care pe site-ul orange.ro este la 25€ pentru orice cetățean al româniei, fie el client orange , sau o persoană care intra pentru prima data in orange shop si isi face un abonament fara nici o zi de vechime ? Acum vedem ce se va întâmpla. Eu doresc in mod exclusiv pachetul cu internet național nelimitat. Ori mi se implementeaza acel pachet cu internet national nelimitat si începem negocierea de la pachetul standard de 25€ tva inclus, si vedem ce reducere putem primii pt vechime. Ori părăsim reteaua, si mergem la telekom si primim pachetul cu internet național nelimitat la 7€ tva inclus, dar fără sms. Sau la 10€ tva inclus, totul nelimitat , minute și sms naționale și in retea nelimitate. Internetul național nelimitat, si undeva la 200 de minute internationale pe mobil. Acesta ar fi pachetul care l-am primit de la telekom pentru un singur abonament. Ma gandesc ca daca merg la telekom cu toate cele 4 numerele, care le dețin în momentul de față La orange, voi primii o reducere, fiind vorba de mai multe abonament si nu doar de unul. Acum vedem ce oferta primesc si de la telekom, si probabil il voi lasa pe domnul Vuia cu ochii in soare si cu abonamentele dansului, si voi merge ls telekom.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Am inteles, dar pachetul acela standard, de 25 euro, este valabil, pentru persoane fizice.
Nu cred ca vreo companie de telecomunicatii ofera totul nelimitat si chiar sa fie nelimitat, persoanelor juridice... in niciun caz in 10 euro.. ca s-ar putea dupa un anumit numar de gb, sa vina netul cu goluri. La 10 euro totul nelimitat ar fi dat toata lumea navala peste ei. In general, nu exista bun si ieftin.
Ce sa zic, fiecare este stapan pe propriul buzunar si are dreptul sa ceara, dar m-as mira sa obtii, ca firma, un abonament din grila pentru persoane fizice si sa primesti si reducere la el. Succes!

Nu are nici o legatura ca este pe persoana fizica sau juridică. Este o societate mica. Am doar 4 numere pe societate. Sunt abonamente individuale, nu sunt de grup. Chiar nu are nici o legatura. Nu ii afecteaza cu nimic, ca este pe persoana fizică sau juridică. Daca era abonament de grup, atunci ii afecta clar. Nu puteau sa ofere asa ceva. Cu ce i-ar afecta pe ei ca este pe persoana juridică și nu pe persoana fizica ? Ba din potriva, ar fi trebuit sa aiba oferte mai bune pentru persoane juridice. Deoarece acestea folosesc si mai multe date si, folosind telefonul si in scop personal, si in scop profesional. Daca nu voi primii ceea ce doresc, nu este nici o problemă, voi pleca si gata !

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Pe site, la oferte dedicate companii, figurează Orange Me 28 pro, cel la care faceți referire se numește Orange Me start 25 și este disponibil doar persoanelor fizice. Totuși, ați putea să treceți numărul actual, de pe firmă pe PF, dar nu mai puteți recupera tva și deduce cheltuielile. Mai multe detalii despre abonamente Orange Me pro găsiți la https://www.orange.ro/antreprenori/mobil/orange-pro/

Nu doresc să trec pe persoana fizica. Doresc sa ramana pe srl. Nu s-a inteles un lucru. Sunt pachetele de 25€ tva inclus, cu internetul național nelimitat, pachet care il poate obține oricine fara nici o zi de vechime in retea. Mie mi s-a oferit pachetul cu internetul național nelimitat la 34€ tva inclus. În toate reclamele, orange spune ca isi răsplătește clienții fideli. Sunt client din 1997, ma consider client fidel. Cu ce ma răsplătește orange pe mine pentru loialitatea mea de peste 23 de ani , si pentru faptul că am 4 abonamente la ei , daca mie imi ofera la 34€ un pachet, care pe site este la 25€ ? Pentru vechime nu trebuie facut un discount ? Manageriez o societate, clienților cu care colaborez de ani de zile, le fac un pret mult mai bun decat clienților care vin sa le prestez servicii de 2 ori pe an. Si acum ma repet, cu ce imi răsplătește mie orange fidelitatea si vechimea mea, daca imi ofera la 34€ un pachet de 25€ ? Cat despre faptul că este pachet bussines, asta este doar o vrajeala. Pachetul este identic cu cel de 25€. Singura diferenta este ca se activează pe societatea si nu se activează pe persoana fizica. Pentru asta se percep inca 9€ in plus ? De ce sa dau 9€ in plus, daca nu imi ofera nimic in plus ? Nu iti ofera absolut nimic in plus fata de pachetul pe persoana fizica de aia 9€. Este identic. Si acum revenim. Ca idee.... Pachetul cu internet național nelimitat de pe site este la 25€ tva inclus. După o vechime de 23 de ani în rețea, il pot obține doar la 34€ , în timp ce o persoană care intra maine in orange shop si nu are nici măcar o zi de vechime in retea , il obține la 25€, fără nici o negociere, fără nimic . Pachet standard. Eu dupa negociere , si vechime de peste 23 de ani si etc... il obține la 34€. Cum suna ?

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Eu zic sa nu renunți. Cere sa te contacteze altcineva. Și mie mi s-a întâmplat sa fiu sunată de o aceiași persoana pentru ofertare. Vreo doi ani nu am prelungit contractul. Nu ii mai suportam nici vocea. O ținea una și buna.

Ideea este ca respectiva persoana care m-a sunat, si nu i-am acceptat oferta, a lăsat o notă pe contul meu, sa nu ma mai contacteze altcineva, ca ma va contacta doar el, si sa nu mi se faca o altă oferta. Si nu m-a mai contactat o altă persoană de atunci. Nu este nici o problemă, eu voi mai avea răbdare o saptamana, două. Daca nu ma va contacta nimeni si voi primii acelasi raspuns, ca am primit o oferta de la respectivul domn Vuia , si nu am acceptat-o, si ca a lăsat dansul o notă pe contul meu sa nu ma contacteze nimeni in afara de el, voi pleca si eu frumos la vodafone sau telekom, vad unde obțin un pachet mai bun, si sa le dea domnul Vuia din salariu personal 500-600-700 de lei pe lună cat le ofer eu momentan. Cam asta cred ca va fi deznodământul. Ori imi fac o oferta la pachetul cu internet național nelimitat, ori numai tin cont de vechime si de nimic, si plec.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Răzvan probabil ca asta voi face . Voi merge la telekom. Este de 7€ tva inclus abonamentul de la telekom. Dar este foarte bine . Este de 5€ cu condiția să fie al 2-lea abonament la telekom. Daca este primul este 7€ tva inclus. Totul nelimitat. Dar este foarte bine la 7€

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Pentru ca, după cum am spus si mai sus , am asteptat 3 saptamani o reofertare, si nu m-a contactat nimeni. Cand am sunat eu , mi s-a spus de la serviciul clienti ca sa lasat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca alta oferta. Sa nu mai spun ca in trecut am avut un pachet de grup de 5 numere. Din motive personale, am schimbat societatea, si trebuia făcută o cesiune de pe o societate pe alta. În loc să mi se faca cesiunea de pe o societate pe alta si pe o societate sa figurez cu 10 numere iar pe cealaltă cu nici unul, pentru a o putea închide, cei de la orange mi-au facut 5 abonamente pe o societate, 5 abonamente pe cealaltă societate. 5 abonamente pe o societate, fără acordul meu , fără înștiințarea mea , fără semnătură sau ștampila societății. Facturile au fost blocate, nu ajungeau la sediul firmei. După 5 luni am fost sunat de un asa recuperator de la orange si amenintat ca daca nu imi plătesc facturile voi fi dat în judecată. Asta s-a si intamplat, am fost dat în judecată si mi se cereau daune si cate 100€ pentru fiecare număr pentru a mi se închide de pe vechea societate. După ce am expus problema exact cum este si ca ii pot dau eu in judecata ca mi-au activat 5 abonamente pe una din societățile mele, fără acordul meu , fără semnătură si fara ștampila mea, si-au dat seama de abuzul facut si greseala uriașă facuta, si in 2 zile s-au inchis abonamentele. Dar bineinteles dupa ce eu am plătit in jur de 2000 de lei, sa fiu cu facturile la 0 pentru a se putea închide. După care este adevarat, suma respectiva a fost transferată pe cealaltă societate, si au ramas in contul orange, si s-au plătit facturile in urmatoarele luni. Banii mei blocați la ei pentru greselile lor. În luna decembrie a fost mama la un orange shop si ii spune ca pe unul din numere poate sa ia un telefon, huawei Y7 gratis. În luna ianuarie cand ma uit in contul orange , telefonul este dat in rate, am de platit 2 ani de zile rata de 40 de lei pe lună, si prelungire contractuală pe 24 de luni. O altă minciună orange. Ii spune mamei mele ca este gratis telefonul la prelungire, dar de fapt telefonul este luat în rate. Daca eu plătesc telefonul in rate, pentru ce mi s-a mai facut prelungirea ? Pentru ca a vazut-o femeie, a crezut-o pe fata, si a mers pe incredere. Las la aprecierea voastră sa spuneti cum vi se par aceste situatii prin care eu am trecut si trec cu compania orange.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Abuzul de încredere se practică la toți operatorii români, din cauză că se oferă salarii foarte mici și foarte mari din bonusul de vânzare și le ia mințile, nu mai au respect față de nimeni, ii interesează ca la finalul lunii să își facă targetul. Ar trebui mărite salariile și apoi un bonus exprimat ca procent din salariu, dacă îți atingi targetul.

Răzvan, este vorba de 2 societati, nu de persoane fizice. Nu prea mai este abuz de încredere. Se numeste fals în acte, furt de identitate, semnătura abuzivă. Si se mai încadrează la cateva fapte din ce mi-a spus avocatul la momentul respectiv. Asta este fapta grea rau de tot.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

De ce este fals în acte, din moment ce persoana respectiva a semnat? Semnătura tine loc de ștampilă, înseamnă acord și asumare a ceea ce conține acel act. Necunoașterea legii nu te scapă bazma curată.
Eu m-am referit la abonamentul mamei tale.
La faza cu 5 abonamente pe altă societate, acolo este fals în acte.

La abonamentul mamei mele , da . Acolo se poate încadra doar la abuz de încredere. I s-a spus ca nu se va face prelungire contractuală, a mers pe incredere si a semnat ca i sa spus ca semnează doar de primire, si a fost si o prelungire contractuală. Acolo da , se încadrează doar la abuz de încredere ! Este si vina mamei mele ca buna citit. Dar fapta rămâne. Abuzul de încredere se pedepsește conform legii.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Va atașeze aici raspunsul oficial al companiei. Asta in caz ca era nevoie de confirmare, daca cumva crede cineva ca am mintit cu ceva . Am blurat numele societății si C.U.I . Nu cred ca sunt relevante.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Acum esti convins că tot ce am spus este adevarat Ascary ? Astept acum parerea ta !

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Ascary, tin sa mentionez si faptul ca dupa ultima sesizare, după ce am refuzat aceasta oferta de mai sus , am fost contactat de o altă persoană de la orange si mi s-a oferit 50GB la nivel de cont. 50GB , pe care ii va consuma toate cele 4 numere dupa terminarea traficului fiecaruia. Acest bonus am inteles ca se poate activa daca ai mai mult de 2 sau 3 abonamente la orange. Acest bonus mi s-a activat în luna decembrie, chiar daca eu am 4 abonamente pe actuala societate din 2012.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Îmi pare rău pentru situația întâmpinată! Părerea mea este că nu ai găsit persoana potrivită. De aceea este bine să te adresezi printr-o sesizare din My Orange sau prin email către Orange, unde să le explici atent și pe îndelete dorințele tale și poate o citește cine trebuie. Important este să rămâi calm. Succes!

Ce spune Mihai am pățit și eu în 2017. Am făcut câteva cereri de reofertare prin Orange Helper și mă tot suna aceeași persoană și doar oferte slabe mi-a propus. Apoi am trimis mail pe adresa de serviciu către un consultant cu care mai negociasem cu câțiva ani înainte, că altfel eram decis să portez.
@mihai, te pot ajuta cu adresa de mail a unei doamne consultant pe business, dar nu am voie să o public aici, că poate vei obține oferta de care ai nevoie. Ai cont pe Softpedia, ca să îți las PM acolo? O zi armonioasă!

@Mihai, ne pare rău pentru situația descrisă de tine și îți mulțumim pentru feedback-ul lăsat în Comunitate.
Într-adevăr, ofertele pentru persoane fizice sunt diferite față de cele pentru persoane juridice; la fel și condițiile de acordare a acestor oferte.
Te asigurăm că vom transmite propunerea ta către colegii nostri de la departamentul de marketing astfel încât, dacă acum nu avem în oferta actuală pentru persoane juridice beneficiile solicitate de tine, le vom avea în vedere pentru următoarele oferte pe care le vom lansa.
Mulțumim!

Un singur lucru doresc sa inteleg . Daca imi puteti spune. Cum este posibil ca abonamentul care este public pe site-ul orange.ro la pretul de 25€ tva inclus , mie sa mi se ofere la 29€ fara tva, după o vechime de 23 de ani ?

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

@Mihai, așa cum au spus mai sus și ceilalți membri ai Comunității, abonamentul despre care vorbești este public pe http://www.orange.ro la sectiunea "Personal" și este creat special pentru clienții persoane fizice. El nu se regăsește și la secțiunea "Companii". În cazul tău, având un abonament pe persoană juridică, nu sunt disponibile pachetele de la sectiunea pentru persoane fizice.
Dar te asigurăm că vom transmite mai departe sugestia ta.

Asta nu este decat o vrajeala sa măriți prețurile. Dimpotriva, abonamentele persoane juridice ar trebuii sa aiba beneficii mai multe la pret mai mic, deoarece folosesc mai multe resurse. Foloseste telefonul si in scop personal si pentru societate. Acum sa gandim lucrurile putin altfel. Esti client orange de 23 de ani. Vezi pe site orange.ro un abonament de care esti interesat la pretul de 25€ tva inclus. Te astepti pentru vechime sa ti se faca un discount. Cand ti se prezintă oferta vezi ca exact acelasi pachet, pentru tine este de 34€. Cu 9€ mai mult fara sa ai absolut nimic in plus. Plătești 9 euro in plus doar pentru ca ai abonamentul pe societate. Si atunci pui problema. Sunt client orange de peste 23 de ani, o persoană care își face azi abonament la orange, fara nici o zi de vechime, poate accesa acest abonament la 25€ tva inclus. Mie, dupa o vechime de peste 23 de ani, mi se oferă la 34€. Si atunci ma intreb : cu ce imi rasplateste mie orange fidelitatea ? Cu ce imi răsplătește orange mie vechimea ? Ce beneficii am eu dupa ce ofer companiei bani timp de 23 de ani, luna de luna, fata de un client nou care a oferit, o lună, două, trei, bani companiei ? Pai va spun eu: am cu 9€ mai mult de plata luna de luna. Asa imi răsplătește mie orange fidelitatea de câteva decenii. Eu va spun asa pe scurt . Dupa 23 de ani eu trebuie sa plătesc pentru un abonament cu internet național nelimitat, 34€. In timp ce un alt client fara nici o zi de vechime in retea plătește doar 25€ tva inclus. Cum vi se pare ? Cu ce imi răsplătește orange fidelitatea de zeci de ani ?

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Sunt la orange de vreo 6-7 ani. Dar ce considera orange vechime?
Daca am avut abonament 4 ani si am trecut la cartela, un an cu acelasi nr. , tot la orange, iar apoi m-am dus la ei in magazin ca sa-mi fac iar abonament am avut surpriza sa aflu ca nu am vechime la ei si nu am niciun beneficiu :)
Ca daca ai abonament 10 ani, treci la cartela cu acelasi nr., tot la orange, nu esti considerat client cu vechime !!!
Bravo ORANGE, bravo.
Mai am vreo 9 luni de abonament si plec de la Orange.
Acum ai acoperire in orice retea peste tot, iar la roamnig sunt alte retele si mai bune. Si nu ma refer la Italia, Spania, unde Orange are preturi cam la fel cu ceilalti operatori... ma refer la tari ca Turcia, Egipt (11 euro/ Mb)... Orange are preturi exagerate.
Abia astept sa ma portez.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!