Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] De acum și mai mult internet de consumat prin My Heartbeats din My Orange

Fiecare bătaie de inimă se transformă în 100 MB de internet pe mobil atât pentru utilizator, cât și pentru persoana iubită. Astfel, la un puls de 80 de bătăi pe minut, fiecare primește 8 GB.

Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicație, atât pentru tine, cât și pentru persoana căreia i-ai trimis declarația ta de dragoste. Completează formularul cu datele tale de contact și poți trimite bătăile inimii tale către alte 3 persoane pentru a primi alți 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă.

Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore de la trimiterea și primirea bătăilor de inimă, iar la alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.

Traficul de internet este național, se consumă înaintea traficului inclus în abonament sau opțiunea PrePay și are valabilitate o lună de facturare plus prorată, în cazul abonaților, sau 30 de zile, în cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabilește de la ultima alocare în cazul bonusurilor multiple.

Poți beneficia de maxim 200 GB trafic de internet bonus prin intermediul secțiunii My Heartbeats, pe perioada campaniei.

https://www.orange.ro/myheartbeats/

Răspunsuri

Hmm.. a revenit campania.. si eu am obtinut mai mult net anul trecut asa.. 6.9gb :)...
Cred ca trebuie ceva gimnastica inainte, ca sa creasca pulsul :))

@Jay
Un pont pe care ți-l pot oferi este de a-ți ține respirația pe parcursul celor 10 secunde cât se înregistrează pulsul pentru a mări șansele de a obține mai mulți MB. La mine a funcționat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!