anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] De acum și mai mult internet de consumat prin My Heartbeats din My Orange

tomaciprian
Cunoscător
Fiecare bătaie de inimă se transformă în 100 MB de internet pe mobil atât pentru utilizator, cât și pentru persoana iubită. Astfel, la un puls de 80 de bătăi pe minut, fiecare primește 8 GB.
Bonusul de internet se alocă pentru primele 3 trimiteri din aplicație, atât pentru tine, cât și pentru persoana căreia i-ai trimis declarația ta de dragoste. Completează formularul cu datele tale de contact și poți trimite bătăile inimii tale către alte 3 persoane pentru a primi alți 300 MB pentru fiecare bătaie de inimă.
Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore de la trimiterea și primirea bătăilor de inimă, iar la alocarea acestuia se va primi un SMS de informare.
Traficul de internet este național, se consumă înaintea traficului inclus în abonament sau opțiunea PrePay și are valabilitate o lună de facturare plus prorată, în cazul abonaților, sau 30 de zile, în cazul utilizatorilor PrePay. Valabilitatea se stabilește de la ultima alocare în cazul bonusurilor multiple.
Poți beneficia de maxim 200 GB trafic de internet bonus prin intermediul secțiunii My Heartbeats, pe perioada campaniei.
https://www.orange.ro/myheartbeats/
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Hmm.. a revenit campania.. si eu am obtinut mai mult net anul trecut asa.. 6.9gb :)... Cred ca trebuie ceva gimnastica inainte, ca sa creasca pulsul :))

DanielaH
Moderator
@tomaciprian, mulțumim pentru postare! Promoția se desfășoară între 4 februarie 2020 și 16 martie 2020.

tomaciprian
Cunoscător
@Jay Un pont pe care ți-l pot oferi este de a-ți ține respirația pe parcursul celor 10 secunde cât se înregistrează pulsul pentru a mări șansele de a obține mai mulți MB. La mine a funcționat!

Jay
Campion certificat
Multumesc.. n-am știut.. dar, 10 genuflexiuni pot face minuni :)))

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa campanie. Succes la un bonus de net cat mai mare.

Tina
Cunoscător certificat
Super! Felicitari!

Vio73
#StarMember
Foarte bună oferta. Mulțumim, Orange!