Întrebare fară răspuns

Oferte prelungire abonament

Salut,
Ce oferte la telefoane ati primit pentru prelungire ?

Eu am un abonament Orange Me 26 si am intrat in ultima luna de contract. Mentionez ca sunt client Orange de peste 15 ani.
Pentru un S10+ am primit o oferta de 1500 Ron. Nu am fost de acord cu oferta. Sun pentru rezilierea contractului si imediat sunt transferat la altcineva. Oferta lor a fost acum de 1800 Ron.
Pe langa asta sa fac si abonamentul de 30 Euro.
Daca dupa 15-16 ani in retea acestea sunt ofertele lor...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@FaraUnID, mulțumim pentru postarea link-urilor cu topicuri asemănătoare, pe aceeași temă!
@ValentinT, te rugăm să parcurgi comentariile întrebărilor listate mai sus. Vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta (foarte recent este acesta: https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor).

Pentru un singur abonament, pretul de 1500 lei mie mi se pare super ok, un S10+ este totusi destul de scump si 1500 inseamna mai putin de jumatate, cred, din pretul lui la liber.. Eu, am 4 abonamente, cel mai vechi are 19 ani, si insumate depasesc putin abonamentul tau.. pretul primit de mine am fost mult peste ofertele tale.. desi voiam sa prelungesc 4 abonamente si sa iau un singur telefon.. E adevarat ca unul dintre abonamente mai are 4 luni, dar, totusi...
Vezi ca mai sunt subiecte asemanatoare in comunitate..

@initiator, cât ești dispus sa dai pe S10+? Așteaptă să expire perioada minimă contractuala și încearcă o noua negociere. Cred că mai ieftin iei din magazinul online cu Orange Me start 8, în 24 de rate lunare egale si 100 euro discount.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Telefoanele scumpe nu au cum sa fie ieftine chiar și pentru un abonat cu vechime. Orange nu fabrica s10+. Îl cumpara. Firește ca va încerca sa își recupereze banii.

Nu iti inteleg logica. Si eu am 11 ani vechime si n-am cerut niciodata un smartphone de top gratuit.
Ar fi imposibil sa fie pe profit, mai ales cand astazi ofertele de la abonament sunt ca si cele de la cartele Prepay chiar la acelasi pret.

Eu sunt de 10 ani in rețeaua orange,peste o luna îmi expira abonamentul (2 nr)și am cerut o oferta Pt 2 iPhone 12 pro MAX de 128 gb.Suma pe care ar trebui sa o plătesc lunar se ridica la aproximativ 180€ timp de 2 ani.Eu cred ca este cam exagerat.

stefi_4
stefi_4

stefi_4

User level
Nivel
0
60 / 100
puncte
Custom field 2
stefi_4

@stefi_4, sigur nu e vorba de 180 lei/luna, in conditiile in care trebuie sa achiti si un avans? Pentru ca exista o limita de suma pentru rate si ce depaseste, achiti in avans, restul in rate egale.. presupun ca vorbim de rate pe factura.. sau, poate ai puncte si se acopera avansul din ele..
Ca, 180 euro/luna, nu pot sa cred.. ar insemna 4320 euro in 2 ani, adica aproximativ 21000 lei..
Refuz sa cred ca ai primit asemenea oferta..

...nu! Mai exact mi-a cerut 105€uro Rata lunară și 70 €uro abonament.Dacă se sesizează cineva de la Orange nu parteneri ,aștept o oferta reala.Mulțumesc!

stefi_4
stefi_4

stefi_4

User level
Nivel
0
60 / 100
puncte
Custom field 2
stefi_4

@stefi_4, cred ca undeva este o neintelegere..
Cel mai scump abonament de voce de la Orange este de 25 euro.. nu stiu unde ai gasit cu 70 euro.. si, in comunitate, fiind formata in majoritate din clienti, nu are cine sa-ti faca o oferta de fidelizare. Pentru a discuta la fidelizare, suni la ei sau le trimiti un mail.. sau ce alta varianta agreezi de aici.. https://www.orange.ro/contact/
Nefiind pe stoc modelul pe care il vrei, nu se poate face o simulare de pret, dar, as fi facut un test.. din contul My Orange.

Offf!!! Am 2 numere pe abonament!!!
...in fine! Am luat legătura cu alta companie unde prețurile sunt reale și ma portez la ei.
Am uitat sa precizez ca abonamentul este pe firma.

stefi_4
stefi_4

stefi_4

User level
Nivel
0
60 / 100
puncte
Custom field 2
stefi_4

@stefi_4 In reteaua numarul 1 vechimea in retea a deveit frectie la picior de lemn. O spune unu' care are nu 10 ani, ci 20 de ani in retea.

La 2 numere pe cont si factura de 70 euro la nivel de cont, inseamna undeva pe la 35 euro per numar de telefon. Si tind sa cred ca oferta facuta a fost pentru un abonament de tip SIM Only unde reducerile la achizitie telefon sunt nesemnificative. Pe langa acestea produsele Apple nu au beneficiat niciodata de reduceri spectaculoase.

Cel mai probabil cei 180 euro lunar inseamna: 2 x rata telefon + 2 x valoare abonamente + 2 x asigurare premium pentru telefoane. La telefoanele scumpe luate in rate iti cam baga pe gat asigurare premium.

  • iPhone 12 pro MAX 128GB, la liber este de cca 1300 euro x 2 bucati = 2600 euro;
  • Asigurare Premium cca 14 euro lunar / telefon x 2 telefoane x 24 luni = 672 euro;
  • Valoare abonament 35 euro lunar x 2 abonamente pe cont = 70 euro lunar x 24 luni = 1680 euro;

Daca le pui cap-la-cap cam aia e si ajungi ca in 2 ani sa cotizezi in reteaua numarul 1 cca 5000 euro.

Oferta ta ar arata cam asa: 180 euro lunar x 24 luni = 4320 euro (diferenta pana la 5000 euro se presupune a fi reducerile acordate pentru achizita de telefon). Pe mine nu ma suprinde. Cum am spus deja produsele Apple nu au beneficiat niciodata de reduceri substantiale la achizitie impreuna cu abonament.

Cand vine vorba de Apple acestea sunt preturile.

Bun răspuns,mulțumesc !

stefi_4
stefi_4

stefi_4

User level
Nivel
0
60 / 100
puncte
Custom field 2
stefi_4

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!