Întrebare fară răspuns

Oferte prelungire abonament

Salut,
Ce oferte la telefoane ati primit pentru prelungire ?

Eu am un abonament Orange Me 26 si am intrat in ultima luna de contract. Mentionez ca sunt client Orange de peste 15 ani.
Pentru un S10+ am primit o oferta de 1500 Ron. Nu am fost de acord cu oferta. Sun pentru rezilierea contractului si imediat sunt transferat la altcineva. Oferta lor a fost acum de 1800 Ron.
Pe langa asta sa fac si abonamentul de 30 Euro.
Daca dupa 15-16 ani in retea acestea sunt ofertele lor...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@FaraUnID, mulțumim pentru postarea link-urilor cu topicuri asemănătoare, pe aceeași temă!
@ValentinT, te rugăm să parcurgi comentariile întrebărilor listate mai sus. Vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta (foarte recent este acesta: https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor).

Pentru un singur abonament, pretul de 1500 lei mie mi se pare super ok, un S10+ este totusi destul de scump si 1500 inseamna mai putin de jumatate, cred, din pretul lui la liber.. Eu, am 4 abonamente, cel mai vechi are 19 ani, si insumate depasesc putin abonamentul tau.. pretul primit de mine am fost mult peste ofertele tale.. desi voiam sa prelungesc 4 abonamente si sa iau un singur telefon.. E adevarat ca unul dintre abonamente mai are 4 luni, dar, totusi...
Vezi ca mai sunt subiecte asemanatoare in comunitate..

@initiator, cât ești dispus sa dai pe S10+? Așteaptă să expire perioada minimă contractuala și încearcă o noua negociere. Cred că mai ieftin iei din magazinul online cu Orange Me start 8, în 24 de rate lunare egale si 100 euro discount.

Telefoanele scumpe nu au cum sa fie ieftine chiar și pentru un abonat cu vechime. Orange nu fabrica s10+. Îl cumpara. Firește ca va încerca sa își recupereze banii.

Nu iti inteleg logica. Si eu am 11 ani vechime si n-am cerut niciodata un smartphone de top gratuit.
Ar fi imposibil sa fie pe profit, mai ales cand astazi ofertele de la abonament sunt ca si cele de la cartele Prepay chiar la acelasi pret.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!