Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Promoție factura electronică

Salut! Mai sunt printre voi persoane care au factura pe hârtie? Sau poate aveți rude, prieteni care nu au trecut încă la factura electronică?

 

Începând de astăzi este o promoție activă pentru clienții care au încă activă factura pe hârtie și renunță la ea în decursul acestei luni. Premiile puse în joc sunt: 5 x Huawei P30, 5 x boxe bluetooth JBL, 10 x căști JBL inEar T110.

 

Aici aveți mai multe detalii.

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Stiu persoane care nu ar renunta la factura sub nicio forma.. din comoditate.. pentru ca merg cu factura la colt si platesc, nu trebuie sa se deplaseze nici pana la banca, nici la un shop, nicaieri.. Si nu au varianta de a achita online.. Eu le prefer online pentru a fi sigura ca le primesc, dar, uneori si eu am nevoie de ele pentru ca aplicatia de banking nu scaneaza poza sau monitor sau mai stiu eu ce.. scaneaza doar codul din factura printata..

Stiu Jay cum este fiindca mi se intampla sa cumpar o paine iar in fata mea la caserie intalnesc cate o persoana sau doua cu hartiile in mana care tocmai isi platesc factura Orange in magazin. Mi se intareste painea pana proceseaza casierita facturile :)

Acolo unde sistemul te obliga la factura sub forma listata nu ai de ales. Acum, ca in comunitate suntem majoritari persoane fizice, nu juridice, este si un motiv pentru care trendul este PRO. Cu toate acestea, o factura prin corespondenta care sa intarzie mai bine de o saptamana la final de luna cand vrei sa inchizi luna nu e ok. Mai bine optezi pentru ea in format electronic si o ai mereu la indemana gata sa fie listata. Doar sa nu se intample ca la alte case mari cand reteaua internetului te lasa cu factura in spatiul virtual exact cand ai mai mare nevoie de ea. :))

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Eu de ani de zile o primesc în format electronic

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Cei mai tineri au majoritatea facturi electronice , cei mai în vîrstă au rămas pe vechiul sistem de facturare. Mulți nu sunt încă acomodați cu acest sistem și au multe dubii în privința plăților. Va mai dura ceva timp pînă cînd acest sistem va funcționa normal.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!