Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Promoție factura electronică

Salut! Mai sunt printre voi persoane care au factura pe hârtie? Sau poate aveți rude, prieteni care nu au trecut încă la factura electronică?

 

Începând de astăzi este o promoție activă pentru clienții care au încă activă factura pe hârtie și renunță la ea în decursul acestei luni. Premiile puse în joc sunt: 5 x Huawei P30, 5 x boxe bluetooth JBL, 10 x căști JBL inEar T110.

 

Aici aveți mai multe detalii.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu cred ca sunt prea multi abonati care mai utilizeaza modul de factura pe hartie. Poate doar cei care nu prea sunt familiarizati cu tehnologia.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Când am renunțat la factura pe hârtie, acum o mie de ani :), am primit niște minute suplimentare. Era criza de minute, pe atunci. Am fost foarte fericita de așa bonus. Acum, bonusurile sunt la alt nivel! Succes la premii!
Dezactivarea se face foarte simplu și mai salvam un copăcel! :)

@teacher_ chiar nu ma asteptam sa nu ai factura electronica.
@MihaelaC eu de cand mi-am facut abonamentul am ales sa fie electronica. De altfel, toate facturile pe care le primesc sunt in format electronic.

Oricum vad ca este o campanie care se desfasoara periodic, ca a mai fost si in urma cu 2 luni. Ar trebui sa intelegem ca doar un castig ii determina pe romani sa treaca la factura electronica.

Ai dreptate Miha Z,doar un castig i-ar responsabiliza pe unii dintre noi. Imaginile din satelit cu defrișările din Romania îi lasă reci.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Dragilor, poate cei care au pastrat vechea metoda de primire a facturii o fi pentru inregistrare in contabilitatile celui care o deconteaza. Poti sa stii ce motive or fi fost? Dar pe viitor, si-o poate lista singur daca intr-adevar are nevoie de ea in format listat.

Eu cand aud pe cate unu' ca el salveaza padurea si implicit Planeta pentru ca a optat pentru factura in format electronic, dar el conduce un cazan de acum 15 - 20 de ani cu norma de poluare euro 3, si consum de 12% in oras, ma ia capu' !

In timp ca voi va bateti cu pumul in piept pe faptul ca salvati Planeta, cam asa arata sediul Romsilva dublat de singurele trenuri care nu intarzie niciodata, sau precurtat CFR Cherestea....

Noapte buna Romania, indiferent de modul in care ai ales sa-ti primesti facturile.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Modul de viata trebuie sa inceapa de la fiecare om in parte. Alege sa traiesti sanatos si curat. Fii econom. Nu salvezi tu singur ca individ planeta insa da un exemplu si poate si altii te vor urma. Nu tine cont ca masina ta polueaza, asta e, nu ai bani de una electrica, dar stinge din becuri, renunta la pungi din plastic, arunca chiștocul la gunoi, alege facturi electronice...pasi marunti dar necesari daca vrem sa facem ceva. Nu adoptati gandirea retrograda , ce-mi pasa mie daca masina mea polueaza daca un singur avion consuma 6 tone de kerosen pe ora. Asta e, polueaza dar macar tu ca individ fa ceva fiindca daca nu facem, nepotii nostri ne vor blama pentru felul cum ne-am comportat cu natura.
____________
Flo, treaba cu downloadatul, tiparirea sau fotografierea facturii e relativa. Sa iti spun ce mi s-a intamplat. Am instalat un echipament Focussat si instalatorul pe contract avea nevoie si de o factura de energie de a mea. Neavand una pe hartie am zis sa downloadez una din aplicatia My Enel si sa-i fac o poza ca n-aveam imprimanta. Ce sa vezi, nu a vrut cu nici un chip sa-mi downloadeze. Pana la urma instalatorul a mentionat in contract ca imi alimentez casa cu panouri fotovoltaice si de aceea nu am factura de energie electrica :)))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Mă bucur să văd că mulți dintre voi aveți deja activată factura electronică, @teacher_ te așteptăm și pe tine :)
@FaraUnId ai dreptate, sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a ajuta planeta, dar cu pași mici și hotărâți putem aduce îmbunătățiri.
@Ascary da, sunt multe acțiuni mici care fac diferența și ajută pe termen lung.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!