Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Promoție factura electronică

Salut! Mai sunt printre voi persoane care au factura pe hârtie? Sau poate aveți rude, prieteni care nu au trecut încă la factura electronică?

 

Începând de astăzi este o promoție activă pentru clienții care au încă activă factura pe hârtie și renunță la ea în decursul acestei luni. Premiile puse în joc sunt: 5 x Huawei P30, 5 x boxe bluetooth JBL, 10 x căști JBL inEar T110.

 

Aici aveți mai multe detalii.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Răspunsuri

Nu cred ca sunt prea multi abonati care mai utilizeaza modul de factura pe hartie. Poate doar cei care nu prea sunt familiarizati cu tehnologia.

Când am renunțat la factura pe hârtie, acum o mie de ani :), am primit niște minute suplimentare. Era criza de minute, pe atunci. Am fost foarte fericita de așa bonus. Acum, bonusurile sunt la alt nivel! Succes la premii!
Dezactivarea se face foarte simplu și mai salvam un copăcel! :)

Eu am de multi ani in format electronic. Dar e posibil ca parintii inca sa aiba in format tiparit. O sa le zic de aceasta promotie.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@teacher_ chiar nu ma asteptam sa nu ai factura electronica.
@MihaelaC eu de cand mi-am facut abonamentul am ales sa fie electronica. De altfel, toate facturile pe care le primesc sunt in format electronic.

Si pe mine m-a surprins. @teacher era nevoie de un concurs ca sa schimbi formatul facturii? :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Oricum vad ca este o campanie care se desfasoara periodic, ca a mai fost si in urma cu 2 luni. Ar trebui sa intelegem ca doar un castig ii determina pe romani sa treaca la factura electronica.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Ai dreptate Miha Z,doar un castig i-ar responsabiliza pe unii dintre noi. Imaginile din satelit cu defrișările din Romania îi lasă reci.

Dragilor, poate cei care au pastrat vechea metoda de primire a facturii o fi pentru inregistrare in contabilitatile celui care o deconteaza. Poti sa stii ce motive or fi fost? Dar pe viitor, si-o poate lista singur daca intr-adevar are nevoie de ea in format listat.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Eu cand aud pe cate unu' ca el salveaza padurea si implicit Planeta pentru ca a optat pentru factura in format electronic, dar el conduce un cazan de acum 15 - 20 de ani cu norma de poluare euro 3, si consum de 12% in oras, ma ia capu' !

In timp ca voi va bateti cu pumul in piept pe faptul ca salvati Planeta, cam asa arata sediul Romsilva dublat de singurele trenuri care nu intarzie niciodata, sau precurtat CFR Cherestea....

Noapte buna Romania, indiferent de modul in care ai ales sa-ti primesti facturile.

Modul de viata trebuie sa inceapa de la fiecare om in parte. Alege sa traiesti sanatos si curat. Fii econom. Nu salvezi tu singur ca individ planeta insa da un exemplu si poate si altii te vor urma. Nu tine cont ca masina ta polueaza, asta e, nu ai bani de una electrica, dar stinge din becuri, renunta la pungi din plastic, arunca chiștocul la gunoi, alege facturi electronice...pasi marunti dar necesari daca vrem sa facem ceva. Nu adoptati gandirea retrograda , ce-mi pasa mie daca masina mea polueaza daca un singur avion consuma 6 tone de kerosen pe ora. Asta e, polueaza dar macar tu ca individ fa ceva fiindca daca nu facem, nepotii nostri ne vor blama pentru felul cum ne-am comportat cu natura.
____________
Flo, treaba cu downloadatul, tiparirea sau fotografierea facturii e relativa. Sa iti spun ce mi s-a intamplat. Am instalat un echipament Focussat si instalatorul pe contract avea nevoie si de o factura de energie de a mea. Neavand una pe hartie am zis sa downloadez una din aplicatia My Enel si sa-i fac o poza ca n-aveam imprimanta. Ce sa vezi, nu a vrut cu nici un chip sa-mi downloadeze. Pana la urma instalatorul a mentionat in contract ca imi alimentez casa cu panouri fotovoltaice si de aceea nu am factura de energie electrica :)))

Mă bucur să văd că mulți dintre voi aveți deja activată factura electronică, @teacher_ te așteptăm și pe tine :)
@FaraUnId ai dreptate, sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a ajuta planeta, dar cu pași mici și hotărâți putem aduce îmbunătățiri.
@Ascary da, sunt multe acțiuni mici care fac diferența și ajută pe termen lung.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Stiu persoane care nu ar renunta la factura sub nicio forma.. din comoditate.. pentru ca merg cu factura la colt si platesc, nu trebuie sa se deplaseze nici pana la banca, nici la un shop, nicaieri.. Si nu au varianta de a achita online.. Eu le prefer online pentru a fi sigura ca le primesc, dar, uneori si eu am nevoie de ele pentru ca aplicatia de banking nu scaneaza poza sau monitor sau mai stiu eu ce.. scaneaza doar codul din factura printata..

Stiu Jay cum este fiindca mi se intampla sa cumpar o paine iar in fata mea la caserie intalnesc cate o persoana sau doua cu hartiile in mana care tocmai isi platesc factura Orange in magazin. Mi se intareste painea pana proceseaza casierita facturile :)

Acolo unde sistemul te obliga la factura sub forma listata nu ai de ales. Acum, ca in comunitate suntem majoritari persoane fizice, nu juridice, este si un motiv pentru care trendul este PRO. Cu toate acestea, o factura prin corespondenta care sa intarzie mai bine de o saptamana la final de luna cand vrei sa inchizi luna nu e ok. Mai bine optezi pentru ea in format electronic si o ai mereu la indemana gata sa fie listata. Doar sa nu se intample ca la alte case mari cand reteaua internetului te lasa cu factura in spatiul virtual exact cand ai mai mare nevoie de ea. :))

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Eu de ani de zile o primesc în format electronic

dianad
dianad

dianad

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2
dianad

Cei mai tineri au majoritatea facturi electronice , cei mai în vîrstă au rămas pe vechiul sistem de facturare. Mulți nu sunt încă acomodați cu acest sistem și au multe dubii în privința plăților. Va mai dura ceva timp pînă cînd acest sistem va funcționa normal.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!