Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Interconectivitate

Vă simțiți mai mult interconectați cu voi înșivă, sau mai mult conectați cu interioritatea voastră?
Mulțumesc!

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Aveti aici si restul, daca vreti sa vedeti:


Absolut genial... :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Suntem conectați tot timpul, pentru că suntem în era tehnologiei. Toate acestea au și părți bune, dar și părți rele. Părțile bune sunt interconectivitatea, interoperabilitatea, comunicarea, etc. Părțile rele sunt: dependență de tehnologie, bolile care pot apărea ( de ex. uneori trebuie să porți ochelari din cauza statului prea mult pe laptop), etc. Cu toate acestea, tehnologia este benefică pentru omenire, dacă este exploatată numai în scopuri pașnice.

Din pacate cele mai multe inovatii tehnologice au avut initial aplicabilitate in domeniul militar. Cand acestea s-au invechit au fost transferate consumatorului obisnuit in vreme ce militarii au implementat altele mai noi la care noi nu avem inca acces.

Tot este bine, tehnologia ajută la dezvoltarea comunităților și creșterea prosperității membrilor ei, dacă este implementată cu un scop bine definit și bine intenționat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!